Celebritati

De la Victoria’s Secret la Versace: Cele mai bine platite modele din lumea modei

cele mai bine platite modele
213Views

Lumea modei este una plina de glamour si stralucire, iar modelele sunt in centrul atentiei. De-a lungul timpului, modelele celebre au devenit iconuri de stil si inspiratie pentru milioane de oameni din intreaga lume. Dar care sunt cele mai bine platite modele din industria modei? De la Victoria’s Secret la Versace, haideti sa aruncam o privire la cateva dintre cele mai bine platite modele din lume.

Gisele Bundchen este una dintre cele mai celebre si bine platite modele din lumea modei. Originara din Brazilia, Gisele a inceput sa lucreze ca model la varsta de 14 ani si a devenit cunoscuta la nivel mondial pentru colaborarile sale cu branduri precum Victoria’s Secret, Versace si Chanel. Potrivit Forbes, Gisele a fost cea mai bine platita modela din lume timp de 10 ani consecutivi, castigand peste 30 de milioane de dolari pe an.

Adriana Lima este o alta modela braziliana care a devenit cunoscuta pentru colaborarea sa cu Victoria’s Secret. In timp ce si-a petrecut cea mai mare parte a carierei in cadrul brandului de lenjerie, Adriana a lucrat si cu alti designeri celebri, precum Versace, Balmain si Marc Jacobs. In 2017, Forbes a estimat ca Adriana a castigat 10,5 milioane de dolari in acel an.

Kendall Jenner este una dintre cele mai cunoscute modele din noua generatie si a facut o multime de progrese in cariera sa in ultimii ani. Dupa ce a inceput sa lucreze ca model la varsta de 14 ani, Kendall si-a construit un portofoliu impresionant, lucrand cu branduri precum Calvin Klein, Chanel si Estee Lauder. Potrivit Forbes, Kendall a castigat 22,5 milioane de dolari in 2018, fiind printre cele mai bine platite modele ale anului.

Cara Delevingne este o alta modela britanica care a devenit cunoscuta la nivel mondial in ultimii ani. Cu un stil unic si o personalitate puternica, Cara a fost imaginea brandurilor precum Burberry, Chanel si Saint Laurent. In 2015, Forbes a estimat ca Cara a castigat 9 milioane de dolari, fiind una dintre cele mai bine platite modele ale anului.

Gigi Hadid si sora ei mai mica, Bella Hadid, sunt alte doua modele care au cunoscut un succes considerabil in ultimii ani. Ambele surori au lucrat cu branduri precum Versace, Fendi si Victoria’s Secret, castigand milioane de dolari in fiecare an. Potrivit Forbes, Gigi a castigat 9,5 milioane de dolari in 2018, in timp ce Bella a castigat 8,5 milioane de dolari in acel an.

In afara de aceste modele cunoscute la nivel mondial, exista si alte modele care sunt bine platite si au o cariera de succes in industria modei. Doutzen Kroes, modelul olandez, a lucrat cu branduri precum L’Oreal, Calvin Klein si Tiffany & Co, castigand peste 8 milioane de dolari in 2018. Joan Smalls, din Puerto Rico, a lucrat cu designeri precum Givenchy, Chanel si Versace, castigand 8,5 milioane de dolari in 2018.

In ciuda faptului ca industria modei poate parea un loc fermecator si glamuros, este important sa retinem ca meseria de model vine cu provocari si sacrificii. Modelele trebuie sa fie mereu in forma si sa aiba grija de sanatatea lor fizica si mentala. Ele sunt deseori expuse la presiunea de a fi perfecte si trebuie sa isi pastreze imaginea publica curata si impecabila. Cu toate acestea, modelele de succes, precum cele mentionate mai sus, au demonstrat ca munca si perseverenta pot duce la o cariera frumoasa si bine platita in lumea modei.

In concluzie, modelele din lumea modei reprezinta nu doar chipurile unor branduri celebre, ci si exemple de succes si perseverenta. Gisele Bundchen, Adriana Lima, Kendall Jenner, Cara Delevingne si surorile Gigi si Bella Hadid sunt doar cateva dintre cele mai bine platite modele din lumea modei, care au facut istorie si au inspirat milioane de oameni cu talentul si frumusetea lor.

admin
the authoradmin

Leave a Reply