Acasa / Fashion / Curăţenie de vară – piesele de bază pe care trebuie să le deţii în garderobă

Curăţenie de vară – piesele de bază pe care trebuie să le deţii în garderobă

Click aici pentru a vedea piesele de bază

Cel mai adesea, sosirea sezonului estival ne face să vrem să facem curăţenie generală în dulapuri. Ce putem păstra? Ce putem dona? Iată care sunt piesele de bază pe care trebuie neapărat să le ai în garderobă.

Tricoul alb. Un tricou alb şi o pereche de blugi prespălaţi. Iată un savant amestec în stil american care poate rămâne în vogă decenii întregi. Indemodabil, tricoul alb ne poate salva de la orice situaţie de urgenţă stilistică.

O rochie lungă şi fluidă. Rochia lungă, fluidă care se mişcă în voia vântului este cea mai frumoasă pusă în valoare de buline, de dungi sau de flori.

Un maiou uni. În cazul în care este foarte cald, maioul alb este mai mult decât indispensabil. Cel mai bine ar fi să fie ales dintr-un material care respiră, precum inul sau bumbacul. Nuanţele de alb., de negru, de kaki, de bej sau de nude, vor merge cel mai bine cu restul garderobei.

O salopeta cu pantaloni scurţi. Foarte practică şi foarte uşor de îmbrăcat, salopeta este o piesa vestimentară atemporală a verii prin excelenţă. Este deci alegerea ideală pentru cele care nu vor să îţi bată capul cu asortarea topului cu pantalonii.

Sandalele plate din piele naturală. Sandalele din piele naturală se pot purta la orice ţinută. Vor arăta cel mai bine alături de fustele verii, de salopete sau de pantaloni, de ce nu.

Un tricou navy. Cu o pereche de pantaloni scurţi, cu o fustă sau cu o pereche de blugi, tricoul cu dungi este cea mai frumoasă piesă a verii.

O pălărie frumoasă sau o caschetă. Iată care sunt cele mai frumoase accesorii ale verii! Vara nu ar trebui să ieşi afară atunci când este foarte cald, fără pălărie sau fără caschetă. Sunt cei mai buni prieteni ai tăi atât în oraş, cât şi la plajă. Cele din paie sau capelinele sunt cea mai bună idee pentru a obţine cel mai frumos look romantic.

O pereche de pantaloni scurţi din in sau de blugi. Pantalonii scurţi de blugi unt practici, sunt confortabili şi sunt rezistenţi. Îi poţi alege cu talia înaltă sau cu talia joasă, deoarece se pot adapta oricărui stil. Pantalonii scurţi de blugi arată cel mai bine alături de un tricou simplu alb. În schimb, pantalonii de in sunt mai vintage, puţin mai şic şi mai eleganţi, dar extrem de confortabili.

O bluză albă boemă din bumbac. Modelele ample sau cele cu broderii arată cel mai bine alături de o pereche de pantaloni scurţi de blugi şi o pereche de sandale din piele.

Click aici pentru a vedea piesele de bază

Citeste si

Pantalonii scurţi bermude- câteva idei pentru a-i purta cu stil

Faţă de « verişorul » lor apropiat, pantalonul scurt din blugi, pantalonii scurţi tip bermude se pot …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *