Acasa / Fashion / Cum se poartă rochia albă în această vară?

Cum se poartă rochia albă în această vară?

Click aici pentru a vedea rochii albe

O veritabilă invitaţie la prospeţime, rochiţa albă este piesa vestimentară cea mai populară a verii, care ne pune cel mai bine bronzul în evidenţă. Este simplă, minimalistă şi cea care ne înveseleşte dressingul de vară.

Din dantelă, din bumbac, mai lungă sau mai scurtă… iată care sunt rochiţele albe cu care nu ai cum să treci neobservată.

Rochiţa albă în versiune de plajă. Reîntoarcerea zilelor frumoase de vară semnează şi reîntoarcerea în forţă a rochiţei albe, versiunea atemporală a rochiţei negre pentru vară. În vacanţă, este aliatul ideal pentru a-ţi pune bronzul în valoare. Se poate purta pe nisipul cald, cu picioarele goale sau cu sandale, o geantă din răchită şi cu ochelari de soare, în mod evident.

Rochiţa albă în versiune citadină. În oraş, ai două opţiuni la îndemână- fie porţi rochia ca pe plajă dar nu cu sandale plate, ci cu toc sau poţi alege să o pui în valoare cu accesorii citadine. Alege deci un blazer mai oversized sau o geacă de piele, bascheţi albi şi o geantă tip bandulieră.

În oraş, mai poţi alege să porţi rochii lungi şi sobre sau rochii în spirit boem pentru un look asumat plin de caracter. Alege o rochie cu bretele fine atunci când este foarte cald afară sau cu mânecile trei sferturi şi bufante atunci când este mai noros sau mai răcoare.

Rochiţa albă în versiune de seară. Seara, rochiţa ală este cea mai bună alegere. Alege o pereche de pantofi cu toc, o poşetă mai drăguţă şi accesorii aurii şi gata! Pantofii în nuanţe mai vesele sau mai puternic pot completa de minune totul. Mai ales cei în nuanţe de roşu.

Pentru cele care vor să fie mai îndrăzneţe rochiile albe cu un decolteu tip bustieră sau un decolteu adânc vor fi cu siguranţă cele mai potrivite. Volănaşele sunt şi ele foarte în vogă.

Rochiţa albă pentru birou. Da vara, rochiţa albă foarte elegantă se poate purta şi la birou. Croielile drepte şi foarte elegante sunt cea mai bună alegere. Un model mulat sus şi evazat în parte de jos este şi el foarte potrivit.

Rochiţa albă în versiune boemă. Vara, croielile lejere şi materialele aeriene sau volănaşele delicate ne face să vrem să purtăm ţinute mai boeme. Alege deci să porţi rochiţa albă în versiune boemă, cu detalii delicate din dantelă sau cu umeri dezveliţi, alături se sandale plate, cu şireturi legate pe picioare.

Click aici pentru a vedea rochii albe

Citeste si

Pantalonii scurţi bermude- câteva idei pentru a-i purta cu stil

Faţă de « verişorul » lor apropiat, pantalonul scurt din blugi, pantalonii scurţi tip bermude se pot …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *