Celebritati

Ce rochii poarta Angelina Jolie la evenimente

ce rochii poarta angelina jolie
236Views

Angelina Jolie este una dintre cele mai bine imbracate actrite din lume, cunoscuta pentru alegerea sa sofisticata si eleganta de rochii. Indiferent daca este vorba despre aparitii la premiere de film sau la evenimente mondene, Angelina Jolie reuseste intotdeauna sa se remarce prin alegerile sale de imbracaminte.

In ceea ce priveste stilul sau, Angelina Jolie opteaza adesea pentru rochii lungi si elegante, care sa ii evidentieze silueta si sa ii ofere un aspect sofisticat. Ea prefera de obicei rochii cu croieli clasice, cum ar fi rochii cu spatele gol sau cu decolteu in V. De asemenea, ea poate fi vazuta purtand rochii cu printuri si detalii interesante, cum ar fi aplicatii sau broderii.

Unele dintre cele mai memorabile aparitii ale sale au fost in rochii de designeri renumiti precum Versace, Elie Saab si Atelier Versace. La premiile Oscar din 2012, Angelina Jolie a purtat o rochie lunga si neagra, cu un decolteu adanc, de la designerul Atelier Versace. Rochia era foarte simpla, dar reusise sa o faca sa arate senzational si foarte elegant. La premiile Golden Globe din 2013, Angelina Jolie a purtat o rochie lunga, cu spatele gol si cu un decolteu adanc, de la designerul Elie Saab. Rochia era decorata cu cristale si perle, care ii ofereau un aspect sofisticat si elegant.

In afara de evenimentele mondene, Angelina Jolie poate fi vazuta purtand rochii elegante si sofisticate in timpul conferintelor de presa pentru filmele sale. La conferinta de presa pentru filmul “Maleficent”, ea a purtat o rochie lunga, neagra, cu un decolteu adanc si cu un design simplu, dar sofisticat.

Angelina Jolie poate fi vazuta purtand rochii de designeri renumiti, dar ea opteaza si pentru brand-uri mai accesibile, cum ar fi St. John, care este cunoscut pentru rochiile sale clasice si elegante. In concluzie, Angelina Jolie este o mare iubitoare a rochiilor elegante si sofisticate, care reuseste intotdeauna sa se remarce prin alegerile sale de imbracaminte, fiind un model de stil si eleganta.

In plus, Angelina Jolie este cunoscuta pentru abilitatea sa de a combina rochiile elegante cu accesorii simple, dar chic. Ea poate fi vazuta purtand cercei mici sau chiar purtand un colier statement, dar asortat elegant cu rochia sa. Ea poate adauga si o pereche de pantofi sau o geanta care sa completeze look-ul sau.

In ceea ce priveste culorile, Angelina Jolie opteaza adesea pentru nuante neutre precum negru sau alb, dar poate fi vazuta purtand si nuante puternice precum rosu sau verde. Ea este cunoscuta pentru alegerea sa inteleapta de a asorta culorile cu ocazia sau locatia la care participa.

In general, Angelina Jolie este cunoscuta pentru alegerea sa sofisticata si eleganta de rochii. Ea reuseste intotdeauna sa se remarce prin alegerile sale de imbracaminte si sa arate impecabil in fiecare aparitie. Ea opteaza pentru rochii care sa ii evidentieze silueta si sa ii ofere un aspect sofisticat, cu croieli clasice si detalii interesante. Ea combina acestea cu accesorii simple, dar chic, care sa completeze look-ul sau. Ea prefera in general nuante neutre, dar poate fi vazuta purtand si nuante puternice si asortand culorile in functie de ocazie sau locatie. In general, Angelina Jolie este un model de stil si eleganta, iar alegerea sa de rochii reflecta acest lucru.

admin
the authoradmin

Leave a Reply