Fashion

Alegerea unui costum de baie ideal in functie de forma corpului

costum de baie
233Views

Sa gasesti un costum de baie care sa se potriveasca perfect cu corpul tau poate fi greu, insa, exista o multime de optiuni disponibile pentru orice forma de corp care te pot ajuta sa arati si sa te simti bine in timp ce te relaxezi la piscina sau la plaja. In acest articol, vom explora costume de baie pentru diferite forme ale corpului si vom oferi sfaturi pentru a gasi cel mai bun costum de baie pentru tine.

Silueta clepsidra

Siluetele clepsidra au o diferenta semnificativa intre dimensiunea taliei si a soldurilor si a bustului. Pentru aceasta forma a corpului, sunt ideale costumele de baie intregi, care pot scoate in evidenta talia si pot accentua curbele. Costumele de baie cu decolteu in V sau cu buzunare laterale, care atrag atentia catre talie, sunt, de asemenea, o alegere excelenta.

Silueta triunghi

Femeile care au o silueta triunghiulara au umeri ingusti si solduri mai late. Costumele de baie din 2 piese cu talie inalta sau cu bretele late pot ajuta la echilibrarea formei corpului si la accentuarea umerilor. Costumele de baie cu modele vibrante in partea superioara sau cu imprimeuri atragatoare in partea inferioara pot atrage atentia catre aceasta zona a corpului.

Silueta rotunda

Doamnele cu o silueta rotunda au o talie mai larga si un bust mai plin. Costumele de baie intregi care ofera suport si modeleaza corpul pot fi o alegere excelenta. Costumele de baie cu detalii verticale sau cu decolteu in V pot atrage atentia spre centrul corpului si pot crea o iluzie de talie mai subtire.

Silueta in forma de mar

Costumele de baie cu bretele late si intregi pot ajuta la echilibrarea formei corpului si la oferirea de suport pentru bust. Costumele de baie cu detalii in partea inferioara sau cu modele interesante pot atrage atentia catre aceasta zona a corpului.

Silueta in forma de para

Daca ai silueta in forma de para inseamna ca ai solduri mai late si o talie mai mica. Costumele de baie cu bretele subtiri si decolteu in V pot ajuta la atragerea atentiei spre partea superioara a corpului si la echilibrarea formei corpului. Costumele de baie cu modele vibrante sau cu imprimeuri in partea superioara si culori mai simple in partea inferioara pot crea un efect de echilibru in intregul costum de baie.

Silueta atletica

Femeile cu o silueta atletica au un corp cu muschulatura bine definita si o talie subtire. Costumele de baie cu buzunare laterale sau cu detalii in talie pot scoate in evidenta aceasta zona a corpului si pot oferi un aspect mai feminin. Costumele de baie cu forme unice, cum ar fi cele cu decupaje, pot adauga dimensiune si interes costumului de baie.

Silueta dreptunghiulara

Femeile cu o silueta dreptunghiulara au o forma a corpului mai liniara, cu dimensiuni similare la umeri, talie si solduri. Costumele de baie cu modele sau decoratiuni in partea superioara sau inferioara pot adauga dimensiune si forma costumului de baie. Costumele de baie cu decolteu in V sau cu umeri goi pot adauga o nota feminina si pot oferi o iluzie de talie mai subtire.

Silueta ovala

Femeile cu o silueta ovala au o talie mai mare si umeri mai ingusti. Costumele de baie cu intregul si bretele late pot oferi suport si confort pentru acest tip de corp. Costumele de baie cu modele sau imprimeuri in partea superioara si culori mai simple in partea inferioara pot crea o iluzie de echilibru si de talie mai subtire.

Silueta in forma de clopot

Femeile cu o silueta in forma de clopot au o talie mai mica si solduri mai late. Costumele de baie cu bretele subtiri si decolteu in V pot atrage atentia spre partea superioara a corpului si pot crea un efect de echilibru in intregul costum de baie si sa ofere un aspect echilibar al siluetei. Costumele de baie cu detalii sau modele in partea inferioara pot adauga dimensiune si forma costumului de baie.

Silueta in forma de diamant

Femeile cu o silueta in forma de diamant au umeri si solduri mai ingusti, dar cu o talie mai lata. Costumele de baie intregi si cu detalii verticale sau diagonale pot atrage atentia spre partea superioara si inferioara a corpului si pot crea un efect de echilibru. Costumele de baie cu modele sau imprimeuri in partea superioara si culori mai simple in partea inferioara pot oferi o iluzie de talie mai subtire.

In concluzie, gasirea unui costum de baie care sa se potriveasca perfect cu corpul tau poate parea dificil dar cu toate acestea exista o multime de optiuni disponibile pentru a te ajuta sa arati si sa te simti bine in corpul tau petrecand timp si  relaxezandu-te la piscina sau la plaja. Indiferent de forma, exista varii optiuni pentru care poti opta.

admin
the authoradmin

Leave a Reply