Publicat: joi, Apr 16th, 2015

Ziua porților deschise – Ateliere culturale

Comunicat de presă, Fundația Calea Victoriei Ziua porților deschise – Ateliere culturale

Sâmbătă 25 aprilie, între 11.00 și 20.00,Fundația Calea Victoriei își deschide porțile pentru cei care doresc să participe gratuit la ateliere culturale. Te asteptăm cu ateliere de pictură, dezvoltare personală, actorie, istoria religiilor, machiaj, istoria artei sau a parfumului.

Vei sta de vorbă cu lectorii noștri – actori, pictori, coacheri, istorici sau stiliști – pentru a afla mai multe despre subiectele care te pasionează. Mai mult, dacă vrei să descoperi evenimentele pe care le punem la cale, cursurile dedicate copiilor sau bursele pe care le oferim, noi te asteptăm cu drag sa povestim.

Participanții la atelierele gratuite vor primi vouchere care ofera reducere de 10% la un curs al fundației, la alegere, din programa lunii mai.

Vă așteptăm cu drag,
Fundația Calea Victoriei

Ziua porților deschise - Ateliere culturale

Ziua porților deschise – Ateliere culturale

 

Programul Zilei Porților Deschise:

11.00 – 12.00:

 • Jocuri de Improvizație, cu Alexandru Pribeagu, actor
 • Atelier de pictură în Acuarelă, cu Maria Bălan, artist plastic
12.30 – 13.30:
 • Ești ceea ce Gândești, cu Eduard Bucescu, coach
 • Demonstrație de Machiaj cu Valentina Bălașa Ario, creator de imagine
14.00 – 15.00:
 • Simbolistica Mandalei, cu Mario Barangea, specialist istoria religiilor
 • Case de Modă celebre: haine, parfumuri și pantofi, cu Monica Neatu, istoric
 • Fotografia de călătorie, cu Mircea Struteanu, fotograf
15.30 – 16.30:
 • Atelier de Actorie, cu Smaranda Caragea, actriță
 • Introducere în Astronomie, cu Adrian Sonka, astronom
 • Atelier de Desen, cu Teodora Varzaru, artist plastic
17.00 – 18.00:
 • Alegeri conștiente, cu Laura Pecie, coach
 • Feminitate și artă. Trei nuduri celebre de Titian, Ingres și Manet, dezvăluite de Cosmin Ungureanu, specialist istoria artei
18.30 – 19.30:
 • Farmece pentru îndragostire, cu Cristian Vechiu, membru al Societății Internaționale Toma d’Aquino
 • Atelier de Storytelling, cu Marinela Rață, consilier dezvoltare personală
 • Atelier de Scenaristică – Cum se scrie un film, cu Vlad Trandafir, scenarist și regizor
Pentru că locurile sunt limitate, te rugăm să faci înscrierea la contact@victoriei.rprecizând atelierul la care vrei să participi.
Dacă ești elev sau student, poți participa gratuit la cursurile noastre prin solicitarea unei burse. Tot ce trebuie să faci este să ne scrii la contact@victoriei.ro o cerere care să conțină motivația solicitării. Bursele se acordă în limita locurilor disponibile la fiecare curs sau eveniment.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada