Publicat: Dum, Mai 10th, 2015

Ziua Frumuseții – Ultimele minute petrecute în căutare cadoului de ziua mamei

Una dintre cea mai importantă persoană din viața noastră este mama. Femeia care ți-a dat viață, te crește și te educă, merită să îi facem din ziua de naștere, o zi a frumuseți, o zi de neuitat.

Ar trebui să înlăturăm acel obicei de modă veche, când mergeam la florar, luam un buchet de flori și cadoul era gata. Doar un simplu buchet de flori este puțin, foarte puțin și merită mai mult.

O femeie în preajma accesoriilor de frumusețe, se simte ca un copil între jucării. Hainele, parfumurile, trusa de machiaj, pantofi, accesoriile, sunt universul ei, fac parte din viața ei, și fără ele, dacă ar fi să facem o comparație, este ca un copil căruia îi furăm acadeaua.

Am numit Ziua Frumuseții – ziua mamei, deoarece statisticile arată că o femeie este mai atrasă de accesorii, haine la modă, pantofi, etc, decât de flori. Totuși un buchet de flori și o trusă de machiaj ar fi un cadou perfect, ca un mic exemplu.

Sfat. Un buchet de flori trebuie mereu asociat cu alt cadou când mergem la ziua unei femei, mai ales când este vorba de mama.

Cateva ideii de cadouri pentru una dintre cele mai importante femei din viața noastră.  În fotografiile de mai jos, găsiți posibile cadouri la modă, pentru toate buzunarele, de la câțiva lei până la câteva mii de lei. 

Tu decizi ce cadou se potrivește pentru cea mai importantă femeie din viața ta.

cadou1 cadou2 cadou3 cadou4 cadou5 cadou6

 

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada