Publicat: Dum, Iul 19th, 2015

Valentin Gogu, cel mai cunoscut frizer din New York

Valentin Gogu

Unul dintre cei mai cunoscuți și cei mai apreciați frizeri din New York este Valentin Gogu, românul care tunde de peste 30 de ani celebrități americane. A ajuns frizer dintr-o întamplare la una dintre cele mai renumite frizerii americane, din centrul New Yorku-lui, Astor Palace Hair …. A găsit un anunț în ziar în 1981, managerul frizeriei l-a pus să tundă un client, iar acesta i-a zis, esti bun, râmâi aici. Fară studii în domeniu, românul cunoscut sub numele de Valentino Gogo, rămâne favoritul multor vedete precum Bruce Willis, Hillary Swank sau Justin Timberlake.

Priceperea și devotamentul pentru meseria lui l-au adus pe primele pagini ale prestigioasei publicații New York Times, într-un articol plin de cuvinte numai de laudă la adresa lui.

Îi place să flirtreze cu orice client care se așează pe scunul lui și niciodată nu își ia liber, mereu clienți îl găsesc la frizerie. Nu are familie, iar pentru el, frizeria este familia lui. Nu știe să facă altceva și va rămâne la frizeri până când îl vor da afară.

Frizeria are o istorie aparte, s-a deschis în anii 40, și și-a păstrat farmecul: prețuri mici, calitate de excepție.

foto New York Times.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada