Publicat: joi, Sep 8th, 2016

Ultima modă: Iphone 7 (preț) a fost lansat. Detalii tehnice și prețuri

iphone7-plus

Mult așteptatul și râvnitul Iphone 7 a fost lansat. Tim Cook, Directorul General al companiei Apple, a prezentat pe 7 septembrie la San Francisco noul Iphone 7, despre care a adăugat ca este: „cel mai bun iPhone pe care Apple l-a creat vreodată”. În ceea ce priveşte preţurile, iPhone 7 Plus începe de la 769 de dolari pentru verisunea de 32GB. iPhone 7 și iPhone 7 Plus vor putea fi precomandate de pe 9 septembrie și ajung oficial la vânzare pe 16 septembrie.

iPhone 7 și iPhone 7 Plus vor fi puse în vânzare începând cu 16 septembrie.

iPhone 7. Procesorul A 10

Procesorul de la Iphone 7 și Iphone 7 Plus este A10, cu patru nuclee. Este cu 40% mai rapid decât A9 și cu 50% mai bun la procesare grafică decât A9. Față de primul procesor lansat de Apple, A10 este de 120 de ori mai rapid.

iPhone 7. Noile căşti Iphone 7: Apple AirPods

Apple AirPods sunt noile căști pentru iPhone. Acestea sunt wireless și pot fi conectate și la Apple Watch.

casti-iphone7

Lansare oficială pentru Iphone 7 a debutat cu un mic incident sau o strategie de marketing, pe contul oficial Apple au apărut poze și informații oficiale cu Iphone 7 și Iphone 7 Plus, înainte ca Tim Cook să îl prezinte.

Pentru noul 7, Apple a folosit designul lansat acum 3 ani de zile la Iphone 6, carcasă din aluminiu cu margini rotunjite.

Alte plusuri pentru Iphone 7 sunt ecranul, ce are rezoluţie Retina HD care promite o luminozitate mai bună cu 25% decât modelul anterior. Este rezistent la apă şi praf, acesta fiind şi principalul motiv pentru care Apple a renunţat la clasica ieşire audio de 3,5 mm. Portul clasic de conectare a căştilor reprezenta principala zonă prin care apa putea ajunge la componentele interne.

Apple a schimbat butonul principal, trecând la un sistem cu feedback haptic, ce poate sesiza diferite nivele de presiune şi reacţiona, ajutat de iOS 10, în diverse feluri. Poate fi folosit pentru mesaje, notificări şi diverse alte facilităţi. Camera foto a primit un senzor nou, de 12 MP şi foloseşte o lentilă cu 6 elemente şi o apertură f/1.8 care aduce suficientă lumină către senzor pentru a creşte calitatea fotografiilor făcute în lumină slabă.

iphone-7

O altă caracteristică pentru noul Iphone 7 sunt difuzoarele stereo, primul Iphone ce beneficiază de această îmbunătățire. Apple susține ca noile fotografii realizate cu Iphone 7 sunt îmbunătăţite în timp real pe baza informaţiilor obţinute senzor şi cu ajutorul unui sistem de inteligenţă artificială. 7 Plus va beneficia de un sistem foto dual. Compus din două camere foto, acesta combină pozele realizate de acestea, pentru a obţine o imagine de calitate superioară.

Video – Lansare Iphone 7

Butonul de home nu mai există. Acesta a fost înlocuit de un senzor numit Taptic Engine. Acesta vibrează la apăsări și oferă senzația de apăsare.

Alte carateristici Iphone 7 și Iphone 7 Plus

Premieră pentru Apple. iPhone 7 va fi disponibil în culoarea neagră.

  • Terminalele vor fi disponibile în cinci culori: „rose gold”, „gold”, „silver”, „dark black” şi „piano black” (cu suprafaţă lucioasă). Dispare opţiunea „space gray”, care este înlocuită cu „dark black”. Opţiunea „piano black” va fi disponibilă pentru modelele cu capacitate de stocare mare.
  • Capacitatea de stocare standard va fi de 32 GB. Vor mai fi disponibile versiuni iPhone 7 cu 128 GB şi 256 GB.
  •  iPhone 7 Plus va avea 3 GB memorie RAM pentru a susţine sistemul de camere mai puternic, iar iPhone 7 va rămâne la 2 GB.
  • Sistemul dual-camera de pe iPhone 7 Plus va dispune de doi senzori de 12 MP. Tehnologia va permite mutarea focusului într-o imagine după ce a fost făcută.
  •  iPhone 7 va fi rezistent la apă (standard IPX7).
  • Dispare jack-ul audio. În cutie vor fi disponibile căşti EarPod şi un adaptor din Lightning în jack de 3,5 mm.
  • Procesorul Apple A10 va avea o frecvenţă de 2,4-2,5 GHz, faţă de 1,85 GHz în cazul Apple A9. Procesorul este produs de TSMC.
  • Difuzorul pentru convorbiri va funcţiona ca difuzor normal, oferind, împreună cu cel principal poziţionat pe marginea de jos, sunet stereo atunci când telefonul este ţinut în poziţie landscape.

Preț Iphone 7 și Iphone 7 Plus

În presă se zvonește că un iPhone 7 de 32 GB va costa în jur de 3100 de lei, un iPhone 7 de 128 GB va avea prețul de circa 3600 de lei, în timp ce un iPhone 7 de 256 de GB va putea fi achiziționat cu aproximativ 4200 de lei.

Prețul unui iPhone 7 Plus, în funcție de memoria telefonului, ar putea costa între 3100 de lei și 4700 de lei.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada