Publicat: joi, Ian 26th, 2017

Tendinţe în modă pentru primăvara lui 2017

Pentru anul 2017 designeri ne sfătuiesc să fim mai îndrăzneţi. Multe peise de top revin în forță, iar un stil predominant este rock.

Printre trendurile predominante ce te vor ajută să râmâi în vogă pentru primăvara lui 2017, se regăsesc volanele şi dantela, imprimeurile florare îndrăzneţe şi pline de culoare şi încearcă cât mai mult să nu adopţi în ţinuta ta mai mult de trei culori şi evită cât mai mult posibil logo-urile care ies în evidentă. Un alt trend pentru sezonul de primăvară, rămân imprimeurile cu dungi.

Rozul rămâne culoarea favorită a anului 2017. De la roz pudrat, caramel sau fucsia, toate nuanţele de roz trebuie să se regăsească în garderoba ta în anul 2017. Orice nuantă de roz este la modă.

Alte culori ce se poartă în 2017 sunt culoriile gri, portocaliu, argintiu, roșu, albastru, galben, cuolrile metlizate. Se va purta mult alb-negru, iar la rochiișe de seară se va găsi multă simplitate. Culoriile vii, dar și glaciare sunt deopotrivă cele care vor predomina.

În noua colecţie primăvară 2017 semnată Christian Dior, ce a impresionat pe podiumiul din Paris de la Săptămâna Modei, putem observa accente dramatice şi tonuri puternice.

Mai jos puteţi vedea cele mai atrăgătoare ţinute din noua colecţie Christian Dior.

În noua colecţie primăvara 2017, semnată de casă de modă Chanel, ne surprinde cu tonuri delicate, pudrate de roz, verde, albastru şi nuanţe deschise, dar şi materiale versatile şi extrem de sofisticate. Mai jos puteţi observa cele mai bune ţinute din noua colecţie Chanel.

Dragelor, îndrăzniţi cât de mult puteţi în 2017, deoarece designerii ne sfătuiesc să fim cât mai excentrice. Mai revin la modă curelele purtate la brâu, bustierele şi pantalonii cu talie înaltă.

Pentru multe alte idei legate de outfit inspo, ţinute, beauty şi makeup, puteti urmări blogul madalinaardeleanu.com.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada