Publicat: lun, Iul 11th, 2016

Tendințe fashion în 2016 pentru bărbați

fashion barbati

Trebuie să știți că în 2016 tendințele în materie de haine pentru bărbați mizează pe nonconformism și lejeritate. O propunere îndrăzneață pentru anul 2016 sunt aplicațiile de dantelă pe hainele bărbătești. Această propunere îndrăzneață a fost abordată de marii designeri de modă.

O altă tendință a acestui an sunt trenciurile elegante bleumarin. În mare vogă va fi și stilul army, care face furori din toamna lui 2015. Pregătiți-vă să defilați în tricouri și jachete camuflaj asortate cu bocanci. Cizmele Chelsea să nu le uitați în debara și anul acesta sunt la mare căutare.

Sacoul, un accesoriu de bază al bărbatului, indiferent de evenimentul la care ne aflăm, în 2016 sunt la modă sacourile în culori precum verde-oliv, crem, maro, bej și roșu cărămiziu.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada