Publicat: sâm, Noi 26th, 2016

Târguri internaționale de modă și fashion 2017 – cyti break & zboruri

În Europa sunt organizate multe târguri internaționale de modă. Printre cele mai importante orașe care găzduiesc târguri de modă se numără Paris, Berlin, Milano sau Londra.

london-textile

Dacă te hotărăști să vizitezi unul dintre orașele de mai sus în perioada ce urmează, nu uita să vizitezi târgurile de modă. Printre cele mai importante târguri din Europa se numără Pure London și London Textile din Londra, Premiere Vision,  Modamont,  Indigo, Expofil, Tranoi, Premiere Classe, Paris sur Mode, The Box din Paris. Din Germania amintim  Berlin Fashion Week. 

Milano, una dintre destinațiile favorite ale celor ce urmăresc ultimele tendințe din modă şi fashion, găzduieşte în fiecare an târgul internaţional de încălţăminte Micam dar şi Moda Milano Donna, Moda Milano Uomo, unele dintre cele mai exclusiviste și vizitate evenimente de acest gen din lume, accesul vizitatorilor fiind permis doar pe bază de invitaţie.

Pure London se va desfășura în perioada 12-14 februarie 2017 și este cel mai bun loc pentru a ne schimba garderoba. La târg vei descoperi peste 700 de branduri internaționale de lux, cursuri de modă, cele mai importante case de modă și cei mai importați designeri internaționali.

Dacă vrei să fi prezentă la târg și ești în căutare unui city break la Londra, unele dintre cele mai bune oferte le găsiți dând un click pe banner-ul de mai jos, de la prieteni noștri de la Vola.
vola.ro

Tot la Vola găsiți și cele mai bune zboruri către Londra. Deci, cyti break Vola + zbor Vola = shopping la cel mai mare târg de modă din Anglia, Pure London.
vola.ro

London Textile, cel mai mare târg de textile va avea loc între 11 și 12 ianuarie 2017, la Business Design Centre din Londra, Marea Britanie.  Târgul oferă posibilitatea producătorilor de a-și prezenta produsele către cumpărători. Cei mai influenți designeri din Marea Britanie și internaționali din industria textila, stofă și accesorii de modă vor fi prezenți la London Textile.

În Paris au loc cele mai multe evenimente internaționale de modă și fashion. PREMIERE VISION PLURIEL, reunește 6 saloane independente din industria modei.

Premiere Vision este un salon internațional de modă dedicat brandurilor și designerilor „ready to wear” și se va desfășura în perioada 7-9 februarie 2017. Modamont, 20 – 22 septembrie 2017, este un târg internațional pentru accesorii de modă; Zoom by Fatex, 2 editii pe an, târg internațional pentru fabricile de confecții; Indigo, târg internațional de tendințe și creație în industria textilă; Le cuire a Paris – salon international pentru confecțiile de piele și blană va avea loc între 7 și 9 februarie 2017, iar Expofil, este un târg internațional pentru fibre textile și va începe pe 20 septembrie până pe 22 spetembrie.

Alte târguri de fashion și modă importante din Paris sunt TRANOI, WHO’S NEXT, Premiere Classe, Paris sur Mode și VENDOME LUXURY.
vola.ro
vola.ro

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada