Publicat: Dum, Apr 19th, 2015

Târg de modă în București – Moda pe îndelete

La sfârșitul lunii aprilie și la sfârșitul lunii mai, va avea loc târgul de modă „Moda pe îndelete”.  Târgul se va desfășura în București pe 25 și 26 aprilie @ Dianei 4, strada Doanei 4, lângă piața Rosetti, iar în luna mai pe 24 și 25.

moda pe indelete

Moda pe Îndelete – Spring’s Melody, vă dă întalnire la Dianei 4, în weekendul 25/26 aprilie și în weekendul 24/25 mai. Vă asteaptă designeri vestimentari, de accesorii, design autentic, producători de serie mica și produse handmade.

Editia Spring’s Melody va prezenta colecții de primavara și piese unicat, accesorii, bijuteri si sectiunea OUT OF THE CLOSET!

Modă pe Îndelete invită publicului bucureștean la un început de primavara cu stil, culori puternice, materiale vaporoase, accesorii inedite și cadouri originale.

Pentru că asteptam cu nerabdare zilele însorite de primavară, te așteptăm în curte, unde poți savura o cafea cu frișcă sau un brunch delicios, alături de prietenele tale shopaholice.

Pentru o primavară coloratî, vă asteptam să vă reinnoiti garderoba la Modă pe Îndelete- Spring’s Melody!

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada