T-festival 2015

T-FESTIVAL 2015 – CEL MAI MARE FESTIVAL DIN EUROPA DE SUD-EST DEDICAT CAMIOANELOR, MOTOCICLETELOR, MUZICII ROCK ŞI TRANSPORTURILOR VA AVEA LOC PENTRU PRIMA DATĂ ÎN BUCUREȘTI. 

T-festival 2015 via despremoda.ro

T-festival 2015 via despremoda.ro

București, 12 martie 2015 – Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR), în parteneriat cu cu Uniunea Internațională a Transporturilor Rutiere (IRU), anunță lansarea celei de-a treia ediții a Festivalului Internațional al Transportatorilor –T-Festival, care va avea loc, în perioada 8-10 mai, la complexul expozițional Romexpo din București.

”Suntem extrem de bucuroşi că anul acesta organizăm T-Festival în Bucureşti şi mai ales că acest festival, unic în România, atinge un nou nivel de desfăşurare, mult mai amplu şi interesant. Pe lângă evenimentele devenite deja tradiţionale în cadrul festivalului, vom organiza în data de 8 mai, Conferinţa Internaţională “Provocări și soluții pentru facilitarea comerțului echitabil și transportului în UE și regiunea eurasiatică „, la care vor fi prezenţi speakeri şi participanţi de nivel înalt din Parlamentul European, Comisia Europeană, IRU, Comisia Eurasiei, asociaţiile transportatorilor. Mai mult decât atât, pentru UNTRR, anul 2015 reprezintă şi celebrarea a 25 de ani de activitate pe care îi vom sărbători tot pe 8 mai, în cadrul Galei dinner ocazie cu care se vor acorda şi Premiile Industriei de Transport.”, a declarat dl. Radu Dinescu, Secretar General UNTRR. În cadrul festivalului, se vor organiza deja celebrele concursuri de ”Cel mai Frumos Camion” și ”Cea mai Frumoasă Motocicletă”, cât și o întrecere care va desemna ”Cea mai Populară Formație Rock”.

Un moment important care va aduce atmosfera festivalului aproape e publicul bucureştean, va fi parada camioanelor și motocicletelor între Romexpo și Piața Unirii și retur, organizată cu ocazia Zilei de 9 mai – “Ziua tuturor transportatorilor”. Tot pe 9 mai, seara, vor urca pe scena festivalului Cristi Minculescu & Band şi un show cabaret. În afară de cele trei concursuri din festival, publicul se va putea delecta la stația de Girls Truck Wash & Bike Wash, dar și cu show-uri moto, truck, drifting, demo-uri, cascadorii, alături de invitați speciali. În cadrul festivalui vor fi amenajate mai multe zone speciale: EXPO – unde se vor regăsi alte tipuri de vehicule, precum automobile de epocă sau prototipuri de la universități; MOTO – cu zona Harley Owners Grup, special dedicată posesorilor de Harley Davidson, realizată în parteneriat cu Pro Bike; FUN – unde participanții își vor putea face tatuaje și participa la concursuri de skanderberg, iar cei mai curajoși vor încerca Human Slingshot: praștia umană; KIDS și food court.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada