Publicat: Dum, Apr 19th, 2015

Surpriză! Orașul în care se cheltuiesc cei mai multi bani pe haine, nu este Paris sau Londra …

Când vorbim de shopping, de cele mai multe ori ne gândim la orașe precum Paris, Londra sau New York. Dar orașul cel mai vizitat de turiști pentru magazine și shopping este Milano.

shopping

Conform firmei italiene de statistică, WWD, cei mai multi turiști preferă să își facă cumpărăturile din Milano. Următoarele orașe preferate de turiști sunt Paris, Londra, Roma și New York. Surprinzător, dar adevărat cel mai popular oraș din SUA este abia pe locul 5 în preferințele turiștilor din întreaga lume.

Turiști care preferă Milano pentru shopping, alocă în medie circa 1500 euro de persoană pentru cumpărături, iar cei care aleg New York cheltuiesc cam 800 euro de persoană.

Vă surprinde faptul ca Milano este în topul preferintelor? Care este cea mai bună vacantă de shopping de care ați avut parte?

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada