Publicat: lun, Iun 1st, 2015

Street Style Fashion

Street Fashion

De la Toronto și până în Paris, revista Fashion Magazine, a realizat câteva fotografii cu cele mai bune look-uri de strădă din marile orașe ale modei. Dăcă căutați ținute sclipitoare din diferite orașe, care te fac să întorci capul, le vei găsi în acest articol.

O serie de poze din fiecare oraș, cu ținute de stradă cât mai atrăgătoare, vor fi publicate în revista noastră de modă, DespreModă, care sper să te inspire atunci când ieși din casă.

Primele poze Stree Style Fashion pe care vi le propun sper să vă inspire pentru un look de vară cât mai atrăgător.

P.S. Lista va avea câte un update zilnic.

Street Style Fashion – un look de vară inspirat

 

 

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada