Publicat: Dum, Sep 20th, 2015

Stilurile vestimentare – Stilul romantic

poza_despremodaTu ce stil vestimentar ai? Un pas important în procesul cunoașterii de sine îl reprezintă și definirea propriului stil vestimentar. Cu siguranță majoritatea dintre noi avem haine ce aparțin unor stiluri vestimentare diferite, haine cumpărate în urmă cu câțiva ani, dar care nu ne mai reprezintă, poate chiar avem un stil vestimentar în cursul săptămânii, la job, și un altul în weekend.

Cum totul e într-o continuă schimbare și stilul nostru vestimentar se poate schimba în timp. Important este să identificăm ce stil ne reprezintă cel mai mult în prezent, pentru a face noi achiziții vestimentare în acord cu propria personalitate.

În următoarele articole vă voi prezenta câteva caracteristici ale fiecărui stil vestimentar, pentru a vă ajuta să vă dați seama în care dintre cele 5 stiluri vestimentare vă încadrați: romantic, creativ, clasic, dramatic sau natural.

Astăzi voi începe cu stilul romantic. Dacă dorești să afli daca acest stil vestimentar te caracterizează, răspunde cu DA sau NU la întrebările de mai jos.

Îți plac culorile pastel? Porți haine din dantelă, mătase, tulle, angora sau cașmir? Îți plac volanele, panglicile, fundele, paietele, printurile florale și detaliile feminine? Adori bijuteriile delicate, cele vintage și perlele? Îți plac eșarfele din mătase, blănurile moi, mănușile delicate sau pălăriile? Preferi fustele și rochiile, în locul pantalonilor? Porți pantofi și sandale cu toc, iar ocazional balerini? Preferi hainele care îți definesc bustul sau talia? Ești foarte feminină și îți place să îți exprimi feminitatea prin felul în care te îmbraci? Te machiezi subtil, punând accentul pe ochi?

Dacă răspunsul la majoritatea întrebărilor este unul afirmativ, cu siguranță ești adepta stilului vestimentar ROMANTIC.

Despre autor

- Moda începe cu DespreModa.ro

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada