Publicat: mie, Apr 29th, 2015

Stephan Pelger – un designer de succes

Stephan Pelger este unul dintre cei mai cunoscuți designeri români pe plan internațional. Majuritatea vedetelor din România apelează la serviciile acestuia. Printre acestea se numără Laura Cosoi, Andreea Raicu, iar mai nou va fi și Prima Doamnă, Carmen Iohannis.

Ținutele pe care le poartă Carmen Iohannis sunt mereu în prim-plan. Atentă mereu la imagineaza sa, Doamna Iohanis a ales sa colaborereze cu un nume sonor din industria modei.

Ținutele de la întâlnirile oficiale pe care le va avea soția preşedintelui Klaus Iohannis, vor avea de acum înainte semnătura lui Stephan Pelger  pe etichetă, după cum ne mărturisește designerul pe pagina lui de Facebook.

stephan pelger

„Astăzi a fost o zi cu totul specială!!! Am făcut sfeștania atelierului, am avut multe întâlniri, iar ultima s-a încheiat chiar cu Prima Doamnă a României, o adevărată prezență elegantă și, din câte mi-am dat seama, un suflet frumos! Sunt foarte onorat de aceasta nouă colaborare”.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada