Publicat: lun, Oct 12th, 2015

Ștampila DespreModă.ro

În acest articol vrem să vă dezvăluim o metodă foarte ieftină de promovare a firmei dumneavoastră. Am accesat magazinul online Colop, una dintre cele mai mari firme specializat în ștampile, cu o experiență de peste 10 ani în domeniu. Ne-am personalizat o ștampilă dreptunghiulară de la ei, în care am trecut adresa URL a revistei – DespreModă.ro și pagina de Facebook a revistei.

stampila DespreModa.ro

Am luat ștampila și ne-am pus pe treabă, să ne facem reclamă. Începem să ne gândim cum să folosim ștampila pentru a obține rezultate bune. Într-o sâmbătă seara, o prietenă mă invită în oraș. Îmi zice merge în clubul X, cunosc eu băieți de la intrare și nu mai plătim intrarea. În momentul acela îmi vine altă idee. Când plăteai intrarea, erai ștampilat pe mână cu numele clubului, în cazul în care ieșeai și intrai iar în club, arătai ștampila de pe mână și intrai fără să plătești din nou. Îi rog pe băieți de la intrare să mă lase lângă iei și în vreo 2 ore am ștampilat vreo 450 de persoane cu ștampila mea. Am continuat această metodă de promovare mult timp și a dat roade.

Este o greșeală să te gândești la o ștampilă doar ca la acea unealtă rotundă pe care o creezi atunci când îți înființezi o firmă sau PFA și o aplici pe facturi și chitanțe. Ștampila este ce mai ieftină, rapidă şi mai uşor de folosit metodă de promovare. Poți personaliza o gamă largă de produse, colete, plicuri, tricouri, ambalaje alimentare, materiale din plastic, metal şi alte chestii.

stampile

Acest articol este scris pentru concursul SuperBlog 2015 și este o poveste din realitate.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Afișează 1 Comments
Spune-ți părerea

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada