Publicat: sâm, Iul 11th, 2015

Shopping la Paris

Parisul este unul dintre cele mai importante orașe din lume când ne referim la modă. Pantofi, genti, colecții de modă sau alte produse din piele naturală, de cea mai bună calitate se găsesc pe străzile din Paris. Străzile Faubourg Saint-Honoré si bulevardul Montaigne au rămas renumite și în ziua de azi pentru magazinele de Haute Couture.

Foto Bulevardul Montaigne, Paris, Franța.

bulevardul  Montaigne Paris Franta

Alte magazine renumite, care dau ora exactă în moda din toată lumea se găsesc pe strada Etienne Marcel și în Place des Victoires.  Printre cele mai cunoscute magazine sau case de modă de Haute Couture și bijuterii se numară: Cartier, Celine, Chanel, Christian Dior, Christian Lacroix, Piaget sau Yves Saint Laurent.

Complexul Printemps și Galeriile Lafayette, sunt cele mai mari și impresionante centre comerciale din Paris. Cu decorațiuni foarte atractive, design unic, magazinele pot fi privite ca o atracție pe care doar o vei vizita sau ca pe locul perfect pentru o sesiune de cumpărături.  Modă, frumusețe, decorațiuni, nunți, călătorii…cele mai noi trend-uri le găsești aici. Magazinele au fost numite monumente istorice și reprezintă cele mai mari complexe de magazine de lux din Paris. Ele sunt situate pe bulevardul Haussmann, la o distanță mică, una de cealaltă.

Foto Printemps, bulevardul Haussmann, Paris.

PRINTEMPS Paris.

Foto Galeriile Lafayette, bulevardul Haussmann, Paris.

Galeriile Lafayette

Champs Élysées, pe imensul bulevard poți găsi aproape orice și poți să te pierzi foarte ușor. De la haine, bijuterii, obiecte pentru copii, electronice, suveniruri, alimente, cinematografe, mall-uri. Ai nevoie de o zi pentru a trece pragul tuturor magazinelor. Printre brandurile de pe Champs Elysées, se numără Disney, Swarovski, Louis Vuitton, Daniel Hechter, Daniel Cremeaux, Yves Saint Laurent. Pe lângă celebrele magazine fashion, pe celebrul bulevard mai găsiți și reprezentanțe auto Fiat, Peugeot, Renault și Mercedes-Benz, cafenele celebre, întru-un cuvânt orice.

Foto Champs Élysées, Paris, Franța.

Foto Champs Élysées, Paris, Franța.

Un alt magazin celebru, caracteristic pentru Paris, este Sephora. Pentru cei care nu știu, Sephora este un celebru lanț de magazine cu parfumuri și produse de înfrumusețare, înființat în 1969 în Franța. Face parte din grupul LVMH. Magazinul este situat pe celebru Champs Élysées, la numărul 70. Sephora este considerat un paradis de către femei.

Forum des Halles, un celebru mall din Paris, cu peste 150 de mii de vizitatori zilnic. Centrul de cumpărături subteran cu peste 180 de magazine, din inima Parisului, legate între ele printr-un labirint de scări rulante și lifturi, unde puteți găsi haine după ultimele tendințe în modă.

Foto Forum des Halles, Paris, Franța.

forum-halles-paris

Indiferent ce doriți să cumpărați, Parisul este destinația potrivită. Dacă vizitati orașul  în lunile ianuarie și iulie, găsiți reduceri foarte mari la toatea magazinele. Magazinele din Paris, fac parte din cultura priziană.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada