Publicat: sâm, Iul 16th, 2016

Shopping: haine online și ieftine

shopping haine online si ieftine

La o simplă căutare pe Google după cuvintele cheie haine online, te vei bucura de aproximativ 30 de milioane de rezultate. Pe prima pagină vei găsi magazine online precum Kurtmann, Miniprix, Bfashion, Fashionup, PPT, 543.ro, TinaR, Zenda, etc. Lista rezultatelor este foarte mare, restul magazinelor online ce apar pe paginile 2,3,4 …..  le puteți vedea căutând singuri haine online.

În randurile următoare vom face o analiză a celor mai bune magazine online ce vând haine la un preț accesibil și de o calitate bun. Magazinele pe care le vom analiza nu sunt în ordine în care apar în Google, ci vom analiza acele magazine online pe care le considerăm cele mai bune.

Kurtmann.ro – Haine online și ieftine.

transport gratuit

Primul magazin din online pe care vrem să îl analizăm și unde găsiși haine bune și ieftine este Kurtmann. Mi-a atras atenția de la început faptul că la ei transport este gratuit pentru comenzile de minim 90 lei. Aici găsiți haine online și ieftine pentru bărbați, femei, dar și pentru copii. Dacă ești femeie, trebuie să știi ca pe sitelul celor de la Kurtmann găsești o serie vastă de produse dedicate femeilor: accesorii, bluze, cămăși, fuste, jachete, încălțăminte, pantaloni, rochii, tricouri și o listă cu branduri destul de cunoscute: Alcott, Asos, Bershka, Koton, Kurtmann, Only, Pull and Bear, Massimo Dutti, Stradivarius, Zara. Pentru bărbați lista este mai scurtă și pot găsi accesorii, bluze, pantaloni și tricouri de la branduri precum Bershka, Pull and Bear și Zara. Iar pentru copilul dumneavoastră puteți găsi ccesorii, bluze, cămăși, jachete, pantaloni, rochii și tricouri.

Answear.ro – Shopping fără limite

Answear

În oferta celor de la Answear vei găsi îmbrăcăminte, încălțăminte dar și accesorii ale celor mai moderne 200 de mărci din lume. În cadrul lor se află mărci cunoscute și foarte populare precum Mango, Vero Moda, mărci sport ca Adidas, Nike, New Balance, mărci de jeans Levi’s, Lee, Wrangler, precum și mărci high-end Diesel, Guess Jeans, Tommy Hilfiger, Valentino, DKNY. Oferă o gamă largă de produse, atât pentru femei, bărbați și copii. Un lucru foarte interesant pe care îl găsiși pe siteul celor de answear este faptul că la ei clienții pot găsi sfaturi practice dar și informații despre cele mai noi tendințe în modă. Azi, 16 iulie, dacă vizitați siteul Answear și vreți să vă cumpărați ceva, nu uitați să vă abonați la newsletter, primești 50 lei la prima comandă. Produsele sunt 100% originale, iar la comenzile de minim 150 lei transportul este gratuit. Reducerei până la 70%.

BonPrix

Pe siteul celor de la BonPrix găsiti produse foarte ieftine, găsiți și produse sub 40 lei pentru femei, iar pentru bărbați găsiși și produse sub 60 de lei. Transportul se plătește, în jur de 20 lei. Dar dacă te abonezi la newsletter primești 20 de lei la prima comandă, practic ai transportul gratuit.

MiniPrix

Un alt site cu produse ieftine atât pentru femei cât și pentru bărbați este miniprix.

Alte magazine de unde puteți cumpăra haine online și ieftine pe care le recomandăm sunt: 543.ro, Bfashion, Fashionup, PPT, TinaR, various-brands.ro.

Bugete cât mai mari și spor la shopping. Tu de unde îți faci cumpărăturile în online?

 

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada