Publicat: lun, Sep 7th, 2015

Ședințe foto profesionale gratuite

Revista noastră, DespreModă.ro, colaborează cu foarte mulți fotografi din toată țara și împreună cu colaboratorii noștri, am hotărât să organizăm un concurs în care să oferim gratis câteva ședințe foto. Pentru a câștiga o ședintă foto, tot ce trebuie să faci este să dai like paginii noastre de Facebook – Facebook DespreModa și să adaugi un comentariu la acest articol în care să povestești de ce crezi că meriți 0 ședință foto profesională.

sedinte foto

Se vor premia cele mai originale și haioase comentarii. Juriul concursului este format din Irina Marina – managerul revistei și Maria Minea – Directorul (designerul) de la atelierul Alimaris Amo din Brașov.  Fiecare membru al juriului va desemna câte 3 câștigători și își va motiva alegerea făcută, în total vor fi 6 ședințe foto pentru 6 persoane.

Atenție! În formularul pentru comentarii de mai jos, vă rog să treceți adresa de mail cea corectă și pe care o folosiți, deoarece vă vom contacta pe ea.

Concursul începe astăzi, 07.09.2015 și se va termina pe data de 15. 10. 2015. Cei 6 câștigătorii vor fi anunțați în date de 18. 10. 2015.

Fiecare ședință foto va fi publicată pe site.

Știu că România are persoane cu o imaginație bogată, iar dacă nu vrei să te pozăm pe tine, putem să îți pozăm mașina sau ce vrei tu. Scrie în comentariu de ce meriți, fii în același timp haios și original, iar unul din premii cu siguranță va merge la tine. Nu uita să dai like la pagina noastră de Facebook.

Update! În comentariu să treceți și orașul din care sunteți.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Afișează 3 Comments
Spune-ți părerea
 1. Mariana spune:

  Merit o sedinta foto deoarece arat atat de bine incat si florile se uita dupa mine când merg pe strada

  Mariana, Buzau

 2. Robert spune:

  Eu nu merit asa mult o sedinta foto, dar masinamea cu siguranta … am un Bmw pe care sigur vreti sa o admirati

  din Brasov, Robert.

 3. Nicoleta spune:

  O fotografie reuşită spune o poveste, transmite un mesaj, surprinde şi capturează un moment pentru totdeauna. De asemenea, sunt o persoană creativă, iubesc arta şi tot ceea ce ţine de ea. Aş mai putea adăuga faptul că sunt photoholic şi că oriunde aş merge îmi place să imoratalizez un peisaj, eveniment. Acestea sunt motivele pentru care mi-ar plăcea să caştig o şedinţă foto profesională.

  Nicoleta, Bucureşti

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada