Publicat: mar, Iul 19th, 2016

Scrie un articol și câștigă un costum de baie la modă

costume-baie

Bucură-te de vară și afișează un look de invidiat pe plajă. Câștigă unul dintre cele trei costume de baie oferite de Pikant24.ro. Bucură-te de o vacanță de neuitat.

Ce trebuie să faci ?

 • Un costum de baie la alegere îl oferim pentru bloggeri sau bloggerițe. Ce trebuie să făci pentru a câștigat? Scrie un articol pe blogul tău în care să povestești o întâmplare amuzantă cu un costum de baie. Dacă nu ai, inventează una. Premiul va fi un costum de baie, la alegere de aici: costume de baie 2016.  Condiții obligatorii: nu uita să adaugi în articol un link către site-ul nostru și să ne dai like la pagina de Facebook – DespreModa2015. Atenție !!! Nu punctăm pupincurismul, doar creativitatea. Linkul articolului tau te rugăm să îl publici în comentariu la această postare sau să îl trimiți prin mail la adresa contact@despremoda.ro
 • Dacă nu ai un blog sau un site și vrei să participi la concurs, nu intra în panică. Dacă nu te încadrezi în categoria de mai sus … trimite-ne o poză cu un costum de baie în care îi faci reclamă. Cea mai bună reclamă (poză) va fi premiată cu un costum de baie la alegere de aici: lenjerie și costume de baie. Condiții obligatorii: Trimite-ne mail cu poza (poza trebuie să vă aparțină) la adresa de mail contact@despremoda.ro. Vom face update la articol cu fiecare poză. Nu uita să ne dai like la pagina de Facebook și să dai share la acest concurs.
 • Al 3 –  lea costum de baie oferit de către Pikant24.ro îl vom oferi persoanei cu numărul 36 înscrisă la concurs (ambele categorii). De ce 36? Suntem în anul 2016, iar 2016 este compus din 20 și 16, care adunate ne dau 36.
 • La concurs se pot înscrie atât fete cât și baieți. Spor la imaginație. 

Concursul începe azi, 19 iulie 2016 și se va termina pe 4 august 2016. Pe 5 august vor fi anunțați cei trei câștigători.

Să recapitulăm, va fi premiat cel mai bun articol, dar și cea mai bună poză și persoana cu numărul 36 înscrisă în concurs.

O persoană se poate înscrie doar o singură dată în concurs. Pentru întrebări folosiți secțiunea comentarii sau adresa de mail contact@despremoda.ro.

Concursul este promovat pe Konkurs.ro – portal de concursuri si promotii.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Afișează 19 Comments
Spune-ți părerea
 1. Elena Stan. spune:

  Particip cu plăcere la concursul organizat de dumneavoastră.

 2. […] lor de facebook – DespreModa2015 Link-ul articolului îl poţi lăsa într-un comentariu la postarea de aici, sau îl poţi trimite într-un mail la adresa […]

 3. Roxana Plesa spune:

  Sa-mi aprobati, va rog, comentariul pentru concurs pe care l-am dat aseara, inainte de deadline.

 4. Nu se mai poate participa, asa-i? M-am trezit cam tarziu, cred

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada