Publicat: vin, Sep 11th, 2015

Să partcicipăm și noi …

SuperBlog

Unul dintre cele mai vechi concursuri dedicate bloggerilor, SuperBlog, a ajuns la a 11-a ediție la care vrem să partcipăm și noi.  Vor fi două luni de foc, în care trebuie să fim foarte creativi și să respectăm regulile concursului. Pe parcursul concursului vor fi și probe în care trebuie să scriem articole pe alte teme, diferite de fashion. Din acest motiv vom crea o categorie specială, dedicată concursului, pe care o vom numi SuperBlog.

Dacă printre cititorii revistei DespreModă sunt și bloggeri sau persoane care au un site, vă sfătuiesc cu drag să vă înscrieți la concurs, premiile totale sunt de peste 25 de mii de lei. Concursul va începe pe 1 octombrie 2015.

În linkul de mai jos puteți afla mai multe despre concurs:

http://super-blog.eu/au-inceput-inscrierile-in-superblog-2015/

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Afișează 1 Comments
Spune-ți părerea
  1. Bun venit in SuperBlog 2015! 🙂

    Iti multumim pentru inscriere si iti dorim succes! Te asteptam la start pe 1 octombrie, cu prima proba. Speram sa te regasim la linia de finish si la Gala SuperBlog.:) Inspiratie din plin si toate cele bune!

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada