Publicat: joi, Iul 9th, 2015

Rochii si haine sofisticate in culori vii și pline de energie

Din blog în blog și căutând siteuri fashion pe Google, am găsit un atelier de creație pe gustul meu. Nu publicăm des articole în care să scriem despre alte siteuri, dar cele care ne atrag atenția în mod deosebit și au calitate, merită să fie făcute cunoscute cititorilor noștri.

Știu că acum vă întrebați despre ce atelier de design vă voi povesti în următoarele rânduri și vă voi dezvălui… Atelierul este Delikates Design, un proiect realizat de două tinere designer, György Eszter și Szász Emőke. Eszter a terminat secția de design vestimentar, în cadrul Universității Decorative București, iar Emőke tot design vestimentar, la Iași, care sper să acorde un interviu pentru revista noastră.

genti laptopEchipa noastră a rămas fascinată de creațiile celor două tinere designere, care îmbină croieli sofisticate și culori vii, pline de energie. Colecțiile fashion precum urban legend, la jolie fleur sau the mner garden, atrag prin simplitate, ce corespunde mai multor momente ale zilei. Stilul feminin este prezent în colecțiile de modă și reda un look complet ce oferă confort și calitate. Pe lângă colecțiile de modă, atelierul Delikates croiește genți pentru laptopuri cu un design unic si foarte chic, borsete și rochii de mirese.

Când am intrat prima dată pe delikates.ro, mă întrebam ce caută gențile pentru laptopuri pe un atelier de design, în care se croiesc rochii de mireasă și se lansează colecții de modă, dar accesând categoria cu genți pentru laptopuri, am înteles care este rolul lor si de ce sunt prezente pe acest site. Pe langă utilizarea lor, aceea de a ne ajuta să ne transportăm laptopul mai ușor și mai sigur, gențile au un design foarte atragător și le putem folosi ca un accesoriu, ce ne compltează ținuta. Din poza alăturată o să întelegeți exact, nu degeaba se spune că o poză face cât o mie de cuvinte. Detalii amănunțite găsiți pe sitelu lor, delikates.ro. Mai mult ca sigur, voi achiziționa o geantă pentru laptopul meu, momentan nu am una, dar cele din imagine imi sunt dragi toate și le-as vrea pe toate, însă voi alege una pe care o voi achiziționa.

Borsetele și rochiile de mireasă vă las să le descoperiți singuri. Fetele care au planuri mari pentru viitor și vor să îmbrace o rochie de mireasă cu un design unic si foarte bine lucrate să consulte Delikates Design.

Pe viitor, pe DespreModă, sigur o să aveți parte de un interviu designerele din echipa Delikates, vom face tot ce ne stă in putere ca cele două designerițe să ne răspundă la câteva întrebări.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada