Publicat: sâm, Aug 22nd, 2015

Rochii de mireasă, tendințe 2015

New York-ul este unul dintre cele mai importante orașe când vorbim de modă. Cel mai populat oraș din SUA, New York este considerat unul din cele mai importante orașe din lume datorită influenței sale globale din mass-media, educație, divertisment, artă și modă.

Piața rochiilor de mirese abia a început, însă la NY au fost cateva prezentări de modă dedicate rochiilor de mireasă. Pe lângă rochiile albe clasice, în prezentările de modă au fost prezentate și câteva rochii de mireasă mai diferite.

Probabil că dacă vei îmbrăca una dintre rochiile prezentate mai jos, sigur vei lasă invitatii cu gura căscată și vei auzi cum iese din gura lor „WOW”. 

Pentru început vă recomdăm o pereche de pantofi NINA SHOES, viu colorați.

pantofi NINA SHOES

pantofi NINA SHOES

 

Rcohie de mireasă KELLY FAETANINI

Rcohie de mireasă KELLY FAETANINI

Rcohie de mireasă KELLY FAETANINI

 

CLAIRE PETTIBONE ROMANTIQUE recomandă o rochie de mireasă neagră din dantelă.

Rochie de mireasă neagră

Rochie de mireasă neagră

 

RIVINI – rochie de mireasă aurie – model trandafir.

Rochie de mireasă trandafir

Rochie de mireasă trandafir

 

MONIQUE LHUILLIER – o rochie albă, dar foarte diferită și specială.

Rochie de mireasă albă

Rochie de mireasă albă

 

Care este favorita ta ?

 

foto: glamour.com

 

 

 

 

 

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada