Publicat: mar, Apr 14th, 2015

Reviste de modă

Avoguem nevoie de ajutorul vostru pentru a face o listă lungă cu revistele de fashion(modă). După ce terminăm de alcătuit lista, vreau să facem o comparație între revistele Internaționale vs. Naționale.

O observație pe care vreau sa o fac la revistele naționale este că găsim cam puțină modă și mult sex. Aș vrea sa fie încarcate cu mai multe pagini dedicate bărbațior. Fără scandaluri în revistele de fashion, făra ceartă … Dintr-o revistă de modă vreau să învăt cum să ma îmbrac la diferite evenimete, ocazii, petrecei, etc. Să învăt ce culori se poartă, ce pantofi, cum sa îmi aranjez părul, indiferent că sunt barbat sau femeie.

Reviste intrenaționale de modă care merită o atenție sporită ar fi InStyle, Vogue, Marie Claire, Burda Style, Glamour, Vanity Fair. Aștept recomandările voastre atât cu reviste fashion românești și internaționale.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada