Publicat: vin, Dec 22nd, 2017

Revelion roz-prafuit

Share This
Taguri

2017 anul de domnie al rozului prafuit. Stam de vorba ca intre fete si ne intrebam ce culoare va urma. Se vorbeste de dominatia rosului in 2018, dar nu se stie ce pete de culoare vor aparea la orizont. Apoi vorbim de flori. Da, pot fi exemplare de aceeasi culoare, dar total diferite prin forma, parfum, rezistenta, simbol. Ajungem la concluzia ca si femeile sunt un fel de flori, desi ne ocupam cu organizarea petrecerii studentesti de la cumpana dintre ani.
-Spuneti-mi, fetelor, va place sa primiti o floara sau un buchet pe care abia il cuprindeti cu mainile amandoua? Un trandafir rosu sau 101?
Au raspuns in cor ca aleg buchetul. Atunci a venit ideea 100% originala ca petrecerea sa fie roz-prafuit, iar noi, fetele, sa purtam rochii versatile scurte de aceeasi culoare, sa fim un buchet de flori frumoase, dar diferite, in functie de accesorii, parfum, farmec personal si atitudine.
Cum am gandit noi Revelionul roz-prafuit? Totul sa fie in acesta culoare de la aperitiv, la fructe, bauturi, decoratiuni si prajituri, iar prin contrast cate putin din alte culori care se potrivesc cu acesta nuanta.
-Se vor plictisi baietii sa vada 30 de fete imbracate in aceesi culoare si aceleasi rochii, spuse Ada.
Ea nu stia ce inseamna rochie versatila. A trebuit sa-i explicam cu rabdare ca bretelele pot fi legate in 15 moduri diferite, asa ca spectacolul va fi grandios. Mai aveam nevoie de o sursa serioasa de rochii, care sa le livreze la domiciliul uneia dintre noi si sa aiba cele mai mici preturi din tara.
Rochii-perfecte.ro s-a dovedit a fi ceea ce cautam. Aici am gasit produsul dorit: rochie versatile roz-pudra, la 89 de lei, rochie versatile roz prafuit pal, 79 de lei si rochie versatile roz prafuit inchis, 110 lei.
Descoperind produsele, ideea originala initial, s-a transformat in geniala. Eram 30 de fete si 3 nuante diferite de roz-prafuit, prin urmare ne puteam imbraca in degrade, 3 grupe de cate 10, iar tabloul va fi cu adevarat grandios. Si pentru ca tot era atat de ieftin, ne-am continuat cumparaturile tot aici.
Gentile Mirror argintii de 109 lei se potriveau de minune cu rochiile. Am gasit si pantofi argintii la un pret rezonabil si nu puteam opri din comandat, mai ales ca am aflat ca de la o comanda in valoare de 399 de lei, livrarea era gratuita, plus ca la comandarea mai multor rochii se ofereau reduceri substatiale. De la plasarea comenzii s-a instalat nerabdarea. O educam din ce in ce mai greu fiindca doream sa soseasca mai reprede coletul si sa ne imbracam in nuante diferite, apoi sa punem muzica si sa dansam. Baletul florilor roz-prafuit. Cand a sosit clipa mult asteptata, spectacolul a fost pe cinste. Dansam si ne bucuram de rochiile minunate, in timp ce pe rand, priveam efectul de pe margine.
Eram ca petalele diafane ale unor flori roz care se deschid admiratiei privitorilor. Am fost sigure ca baietii vor fi mandrii de noi si se vor indragosti si mai tare…

Despre autor

-

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada