Publicat: sâm, Apr 11th, 2015

Puloverul pe gât…primăvara asta la bărbați

pulover pe gâtPuloverul pe gât este din nou la modă în această primăvară. Chiar daca afară începe să se încălzească, asta nu înseamnă că în această primăvară nu putem să purtăm puloverul pe gât.

Ce trebuie să știm..este să alegem puloverul pe gât potrivit: cel cu desene subțiri, realizate din țesături care lasă pielea să respire sunt singurele opțiuni viabile aici.

Chiar dacă este foarte elegant, puloverul pe gât poate fi transformat și într-o ținută casual. Se poate obține foarte ușor o ținută casual, dacă luam peste puloverul pe gât o jachetă de piele deasupra, blugi slim și încăltăminte smart.

Puloverul pe gât poate înlocui foarte ușor cravata și cămașa atunci când mergem la un eveniment. Combinația poate fi purtată în acest sezon și la nunți. Astfel, dacă participi în sezonul de primăvară-vară la o nuntă, nu ezita să porti puloverul pe gât.

 

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada