Publicat: Dum, Sep 11th, 2016

Publicitate revistă modă – DespreModa.ro

publicitate-online

Cu peste 24.700 de vizitatori unici pe lună, DespreModa.ro este unul dintre cele mai vizitate site-uri de modă din România, principala sursă de inspirație din fashion.

Pentru a colabora cu noi sau a cumpăra reclamă pe site-ul nostru, trimite-ne mail la adresa contact@despremoda.ro și te vom contacta cât de repede putem. Suntem deschiși la aproape orice propunere de bun simț și ne rezervăm dreptul de a ne alege clienții. Vor fi respinse din start propunerile de colaborare cu site-uri cu tenta erotică. Nu facem campanii politice, politicieni, puteți să ne citiți, dar nu ne contactați să vă facem reclama pe site, pentru că vom fi nevoiți să vă refuzăm.

Adresa mail – contact@despremoda.ro.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada