Publicat: Dum, Aug 30th, 2015

Publicitate revista DespreModa

publicitate moda

Scriu acest articol din dorința de a clarifica câteva lucruri. Suntem o revistă de modă dedicată mai mult femeilor, dar și bărbaților. Subiectul unui articol este moda și tot ce ține de modă. Nu scriem articole despre sex, nu scriem despre mașini, nu scriem despre IT, etc.

Dragi bloggeri, nu facem schimb de link sau de articole. Dacă gasim un blog și îl considerăm interesant, din care se poate învăța ceva, îl publicăm singuri pe site-ul nostru. Pe acest site de modă nu se vând linkuri.

Dacă ai atelier de modă sau lucrezi în domeniul modei și munca ta este făcut din pasiune și dragoste, iar produsele tale sunt de o calitate foarte bună, atunci poți să trimiți un mail la adresa noastră contact@despremod.ro și vom colabora cu cea mai mare plăcere.

Dacă vreți sfaturi despre ținute, ne puteți contacta la orice oră, ne va face plăcere daca vă putem ajuta. Mail la adresa despremoda@yahoo.com sau mai-ul de mai sus.

Deranjați dacă trimiteți mail-uri pentru schimb de link sau articole. Nu practicăm această modalitate de prmovare.

Mulțumim pentru înțelegere!!!

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada