Publicat: joi, Dec 28th, 2017

Protectie, contabilizare, economii cu paleti din plastic

Share This
Taguri

Ce s-ar face intreprinzatorii fara paleti din plastic? Toti cei care adopta principiul “Lasa ca merge si asa” in afaceri au de pierdut.
Sa luam pe rand rolurile multiple ale paletilor din plastic si sa le subliniem importanta!
-Rol decisiv de protectie. Imaginati-va sticle pline cu bere si otet puse intr-un camion urias fara paleti. La primul viraj vor fi unele peste altele si oricata protectie ar asigura sticlei naveta din plastic, tot se vor sparge cateva. Ce ziceti de merele si perele care se bat asa de usor? In zadar s-au chinuit oamenii urcandu-se cu scara in coroana pomilor fructiferi sa le culeaga cu mana.
-contabilizarea marfii. Ei, cine ar sta sa numere miile de lazi? Cand stau la coada sute de tituri si incarcarea se face automat si la foc continuu, numararea paletilor este singura solutie. Stiindu-se capacitatea acestora se inmulteste numarul paletilor cu cel al lazilor de pe fiecare si se obtine evidenta corecta. Nu vi se pare o mare usurare? Chiar si la aflarea produselor din stoc metoda este ultrarapida.
-economiile care se fac datorita lor sunt multiple. In primul rand, paletii din plastic sunt foarte ieftini si reciclabili la sfarsitul utilizarii, deci o parte din banii investiti se intorc la firma. In al doilea rand ca incarcarea cu utilajele moderne inseamna mai putini angajati, mai putine salarii, mai putine contributii si taxe pentru angajati achitate. In al treilea rand, ne gandim la faptul ca marfa nu se deterioreaza, ci ajunge in intregime gata sa fie distribuita. Ganditi-va comparativ la paletii din lemn utilizati ca suport pentru depozitarea pungilor din hartie sau plastic cu sare, zahar si faina. Este suficient sa iasa un cui si mai multe pachete sunt compromise. Alimentele se raspandesc murdarind magazinul si se iroseste astfel munca atator oameni.
Productia de paleti din plastic s-a diversificat existand produse prevazute cu ventilatie sau etanse, de dimensiuni standard sau conform cerintelor beneficiarilor, cu intarituri pentru a suporta o greutate mare, dar si cu role sau sine pentru mobilitate maxima.
Toti paletii din plastic pot fi curatati temeinic dupa utilizare cu jet puternic de apa, lucru care nu este realizabil in cazul paletilor din lemn.
Importanta paletilor din plastic este remercabila in cazul materialelor de constructie care se pietrifica in contact cu umezeala sau la temperaturi scazute. De asemena si teracota, bca sau caramida se pot deteriora daca se asaza unele peste altele, fara suport temeinic de depozitare.
Pentru industriile farmaceutica si a produselor cosmetice exista paletii din plastic specializati, Maestro.
Paletul a fost ales in mai multe tari europene cu economie infloritoare fiindca este compatibil cu orice sistem de manipulare modern existent in acest moment pe piata. Gradul de securitate al cutiilor pe paleti este de 100% datorita suprafetei cu aderenta mare si a faptului ca si sinele au grad maxim de aderenta. Lista clientilor multumiti de ambalajele din plastic, de containerele si de paletii din acest material este lunga, iar confortm studiilor gradul de satisfactie al acestora de 99, 75%.
In cazul in care esti om de afaceri,indiferent ce ai produce, exceptand idelile ai nevoie de consultanta si contract cu Schoellerallibert. com.

Despre autor

-

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada