Publicat: joi, Mai 14th, 2015

Primul fotbalist român selectat de un brand internațional pentru a fi promovat la fel ca marile vedete ale lumii!

Keseru face echipă cu starul  Lewandowski. Devine primul român care este selecționat de brandul internațional Vip Pictures World pentru o viitoare linie de modă care urmează să fie lansată în România. Keseru a realizat o ședință foto la Doha în aprilie, iar materialele imprimate cu ‘marca’ sa urmează să fie disponibile pentru fani în cel mai scurt timp. Cani, tricouri și alte materiale sportive cu brandul lui Keseru urmează să fie printate.

Keseru

Dragi prieteni, cei de la VIP Pictures World m-au abordat să facem împreună o colecție de produse cu imaginea mea pentru a fi mai aproape de voi. Mi-a plăcut ce au făcut pentru Robert Lewandowski, am acceptat, iar ei m-au „păcălit” că mă descurc și ca manechin. Momentan nu îmi schimb profesia, vă asigur, dar colecția va fi lansată online în curând și sper să vă placă, declara Keseru pe contul său de Facebook.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada