Publicat: sâm, Apr 11th, 2015

Primăvara asta se poartă albul

femeie în alb

femeie în alb

În această primăvara, designeri ne sfătuiesc ca se poartă alb imaculat, din cap până în picioare. Designeri preferă senzualitatea siluetelor acoperite cu ținute albe, acoperite cu bijuterii metalice cu forme geometrice.

Cele mai extravagante ținute sunt construite pe baza texturilor cu decupaje și de un rafinament unic. Pânza cu broderii și sau mătasea cu aplicații metalice sunt vedetele sezonului.

 

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada