Publicat: vin, Oct 9th, 2015

Prima exeperiență la o prezentare de modă

farmec 1

Împreună cu echipa DespreModă, am fost invitați la o prezentare de modă. Am avut acces în culise pentru a putea lua interviuri la modele, a face poze și a observa cum se desfășoară o prezentare de modă din spatele cortinei. Am discutat cu fetele, am făcut poze, ne-au povestit cum e viața de model. Totul era fabulos, iar până acum văzusem doar la televizor cum se desfășoară o prezentare de modă și acum o trăiam pe pielea mea. Eram fascinat de tot ce se întâmpla.

La acest eveniment, am avut parte și de o mică întâmplare amuzantă, voi sări peste câteva etape din desfășurarea evenimentului și voi trece direct la partea amuzantă. Mă duc la una dintre modele cu gândul să o trag puțin de limbă. O întreb: „am văzut că părul tău a suferit mai multe modificări în seara asta, cum reușești să îl menții așa sănătos și frumos”. Trebuie să vă zic că pentru fiecare ținută, fata respectivă avea câte o coafură. Intrau în parul ei tot felul de ciudățenii: placă pentru întins părul, ondulator, fixativ și tot felul de creme și de aparate. Eram uimit cum de are un păr așa de sănătos. De exemplu, eu nu folosesc fixativ, nu folosesc placa pentru întins părul, nu folosesc foehnul și nu aveam un păr ca al modelului respectiv.

Se uită la mine și începe să râdă: „ești nou în branșă”, se duce lângă masa cu cosmetice și îmi aruncă un tub pe care scria Gerovital Tratament Expert și îmi zice el este vinovat pe părul meu, mie îmi place să îl alint mândrie românească. Își ia telefonul, caută pe Google gama Gerovital Tratament Expert și îmi zice: „folosește orice produs de acolo și vei avea un păr ca al meu, sănătos și rezistent.” Îți recomand un șampon regenerant pentru început.

Am folosit produsele recomandate și rezultatele au fost cele dorite.

 

Articol scris pentru concursul SuperBlog 2015 și este inspirat din realitate.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Afișează 2 Comments
Spune-ți părerea
  1. […] Prima exeperiență la o prezentare de modă […]

  2. Hosting spune:

    Era oricum ceva ce ma pasiona, unde experimentasem ?i am ob?inut rezultate notabile cu blogul. Partea de con?inut a fost mult mai catchy de data asta, spre deosebire de prima prezentare care a fost pu?in tehnica.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada