Publicat: sâm, Mai 16th, 2015

Prima campanie Dior cu o femeie de culoare

Rihanna, schimbă istoria. Este prima femeie de culoare care este aleasă ca imagine a casei de modă Dior.

rihanna-dior

Rihanna a fost aleasă  pentru campania Secre Garden a casei de modă Dior, primul set de fotografii circulă deja pe internet.

„Mă simt fantastic. Contează enorm pentru mine, pentru cultura mea, şi pentru o groază de tinere indiferent de culoarea pe care o au. Cred că o femeie atunci când este recunoscută de Dior se simte frumoasă, eleganta şi nemuritoare”, a declarat Rihanna, despre campania la care participă.

rihanna-dior-2 rihanna-dior-4

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada