Publicat: sâm, Iul 18th, 2015

Prezentare de modă într-o fabrică de dulciuri

Celebrul model, Catrinel Menghia, și-a lansat colecția de genți într-o fabrică de dulciuri în cadrul evenimentului  Feeric Fashion Days, eveniment ce a avut loc la Sibiu.

catrinel menghia

“Am planuri mari pentru perioada următoare. În septembrie voi lansa pe print împreună cu o echipă de 4 baieți din România o revistă alternativă de lifestyle&fashion. La toamnă apare pe micul ecran noul meu film, prima comedie în care joc. Tot legat de film, am în plan deschiderea unui cinematograf la Roma, împreună cu iubitul meu. În ceea ce privește brandul Catherinelle, acesta creste de la an la an astfel ca în primavara lui 2016 voi scoate o nouă colecţie personala, completă, cu genţi, haine, pantofi şi ochelari”,  a precizat Catrinel Menghia.

Colecția de genți se adresează ținutelor elegante și sofisticate. Gențile sunt lucrate manual în italia, de către meșterii italieni.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada