Publicat: sâm, Mai 23rd, 2015

Prezentare de modă cu femei plinuţe la Paris

|

O prezentare de modă ieşită din tipare, la Paris, unde manechinele au fost femei plinuțe. Manechinele au încercat să demonstreze că pot avea succes în industria modei și femeile mai plinuțe, nu doar cele cu dimensiuni ideale.

„A fost un adevărat spectacol în ultimii doi ani, dar acum evenimentul este mult mai mare, mai important. Toată lumea e diferită, de aceea totul e uimitor”, a spus Clementine Desseaux, fotomodel.

Creațiile au purtat semnătura mai multor case de modă franceze și au defilat în rochii de seară, dar și în lenjerie intimă.

Una dintre capitalele modei, dar astfel de prezentări de modă nu se întalnesc foarte des în Paris. Evenimentul s-a numit Pulp Fashion Week și a fost organizat
după ce guvernul francez a anunţat că vrea să le interzică modelelor anorexice să participe la astfel de evenimente.

Cred că este o decizie bună. Trebuie să le luăm apărarea acestor modele foarte slabe, fiindcă nu au de ales. Lucrează pentru creatori de modă care le cer lucruri imposibile. Sănătatea este mai importantă decât orice altceva”, a spus Blanche Kazi, organizator.

|

eveniment moda1

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada