Publicat: mar, Sep 1st, 2015

Pata de culoare din multime…

rochie

rochie Oscar de la Renta

Este 7:00 A.M.! Telefonul sună, dar  mai amân 10 minute alarma. În mintea mea fac un scurt inventar. Sună cam așa: spălat pe dinți (3 minute), duș  (10 minute), machiat/coafat (20 minute)… 33 de minute.

Lipseste totuși ceva. Parcă e prea simplu. A! HAINELE!!! Imi aduc totuși aminte că le-am pregătit de cu seară, fiind o fată silitoare. Deci, mai pot să dorm  5 minute…dar cine mai poate?!

Mă ridic din pat și îmi ‘’joc rolul’’ după scenariul de mai sus. Totul a decurs excepțional, chiar mă gândeam că merit un premiu Oscar (aș alege fără doar și poate o rochie semnată, Oscar de la Renta) atât pentru scenariu, cât și pentru interpretare.

Hainele nu se potriveau. Nu se potriveau cu starea mea de acum.O.K.!  Stai să înteleg… Si atunci îmi vine marea întrebare. Aleg hainele după cum mă simt, ce este la modă sau ce voi dori să reprezint ?!… înca 10 minute îmi va lua să ma decid.

Aleg simplitatea. Dacă aseară am vrut fustă, acum am ales pantaloni clasici negri. Dacă aseară am vrut un maiou cu ceva paiete și lănțisoare, acum doresc o camașă simplă albă pe corp, pantofi stiletto negri.

Gata … acum sunt gata! Înainte de a ieși pe ușă, îmi mai ‘’întreb’’ oglinda, dacă se potrivește ce am ales.

Dacă ar vorbi… și imi dau totuși acceptul de a ieși pe ușă.

Am ales simplitatea, eleganța deoarece aceasta nu se va demoda niciodată iar în timp vom putea să îi dăm o ‘’pată de culoare’’, în ton cu moda. O eșarfă , o broșă, un colier… acum am ales o eșarfă roșie.

În mulțime, mă voi remarca având pata mea, fiind…fata cu eșarfă roșie.

Despre autor

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada