Publicat: vin, Sep 9th, 2016

Pantofi la modă. Află ce pantofi sunt în trend în această toamnă.

În acest articol vom vorbi despre ce pantofi sunt la modă în toamna – iarna lui 2016 – 2017. Pentru a fi la modă în sezonul rece trebuie să fim atente ce pantofi vom încălța la evenimentele la care suntem invitate sau chiar atunci când ieșim pe stradă.

Favoriți sezonului rece sunt pantofi cu vârful ascuțit. Maison Margiela, Victoria Beckham, Emilio Pucci și Giorgio Armani au prezent în colecțiile lor de modă pantofi cu vârful ascuțit și talpa plată, aceștia devenind tot mai populari printre designeri.

pantofi-cu-varful-ascutit

Dar nu trebuie neglijați nici pantofi cu vârful ascuțit și tocul mare, tendință ce a apărut după anii 2000.

Tot în vogă sunt și pantofi stiletto, indiferent că sunt din piele sau mai extravaganți din catifea, textile și plastic incolor.

pantofi-stiletto

Dacă pantofi cu vârful ascuțit sau cei stiletto nu sunt pe gustul dumneavoastră, nu trebuie să intrați în panică, platformele cu toc masiv, pantofi cu toc mic, pantofi decupați, pantofi în stil masculin și pantofi în nuanțe metalice sunt și ei în trend în sezonul rece.

Despre pantofi decupați trebuie să știți că se deosebesc de cei de vară prin culoare, în sezonul rece se poartă doar nuanțele maro, gri, negru, verde-kaki.

Emilio Pucci, Giorgio Armani, Derek Lam, Victoria Beckham au adus în prezentările fashion pentru toamna-iarna 2016-2017 puțin unisex sub forma pantofilor stil masculin. Acești pantofi se potrivesc foarte bine ținutelor business.

pantofi-stil-masculin

O tendință care a ajuns de pe podiumurile de modă direct în stradă, este tendința pantofilor în nuanțe metalice, cu suprafețe lucioase, elemente care reflectă lumina, piele în nuanțe metalice, într-un cuvânt să strălucească sau pantofi Cenușăresei se încadrează foarte bine în această categorie.

pantofi-in-nuante-metalice

 

 

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada