Publicat: Dum, Apr 26th, 2015

Pantofi bărbați la modă. Ce fel de pantofi trebuie să purtăm în 2015…

Anul acesta, bărbații pot să aleagă modele pantofi în culori vii, puternice, vesele. De la stilul casual la cele formale. Nuanțele de negru nu mai sunt la modă în 2015. Ele au fost înlocuite cu galben, portocaliu, dar și nuanțe de burgundy. 

Nuanțe de culori energice, la modă în 2015.

În prezentările de modă din sezonul de primăvară, designerii au prezentat modele de pantofi foarte simpli și foarte comozi, în culori vii, ce se pot combina cu pantaloni scurți sau lungi, cămăși și sacou. O combinație perfectă ar fi reprezentată de o pereche de pantofi foarte comozi și simpli, o pereche de pantaloni chinos, de culoare bleumarin, bej, gri, albi, o cămașă slim albă sau un pulover și un sacou negru .

tinuta barbati

Șireturile reprezintă si ele un accesoriu ce nu poate fi ignorat în 2015, recomandate mai ales la ținutele elegante. Pe lângă nuanțele clasice de negru, maro sau gri, în acest an, șireturile se poartă și în alte nuanțe, dar totuși să nu exagerăm, de exemplu, la pantofi negri să asortăm sireturi roșii. Este groaznică combinația.

Indiferent ce încălțăminte purtăm, trebuie sa fie viu colorate, exprimând multă energie. A fi la modă nu este un lux, ci o necesitate.

 

 

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Afișează 2 Comments
Spune-ți părerea
  1. […] Pantofi bărbați la modă. Ce fel de pantofi trebuie să purtăm în 2015. Puloverul pe gât…primăvara asta la bărbați […]

  2. […] de la Bigotti, realizati cu toata migala sunt un accesoriu care nu trebuie sa va lipseasca din garderoba de […]

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada