Publicat: joi, Noi 24th, 2016

Până pe 30 noiembrie, Avon, are cele mai mici prețuri din an

avon

Avon este lider pe piața cosmeticelor din Romania începând cu anul 2002, păstrandu-și această poziție de atunci și până în prezent. Conform studiului desfășurat de Nielsen în 2013, 8 din 10 femei folosesc produsele Avon, iar Broșura Avon este cea mai citită publicație de beauty cu un tiraj de peste 500.000 de exemplare.

Între 10-30 noiembrie Avon dă startul la Beauty Fridays și are cele mai mici prețuri din an!

De Beauty Fridays pe avon.ro în secțiunea Beauty Fridays, găsiți cele mai bune prețuri din an, ajungând pana la 60% discount pentru PRODUSE DE MACHIAJ, PARFUMURI și SETURI DE ÎNGRIJIRE.

Mai mult, dacă folosești codul de mai sus, BEAUTYFRIDAYS, primești gratuit setul TTA format din mini-apa de parfum și loțiune de corp, la o comandă de minim 75 de lei.

Avon

Este cel mai bun moment din an pentru a Deveni Reprezentant AVON!

Profită de cel mai bun moment să devii reprezentant Avon. Mai multe farduri, mai multe cadouri, mai multe beneficii, mai multe reduceri.

reprezentant-avon

Avon

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada