Publicat: sâm, Dec 30th, 2017

Ovb usureaza povara familiilor incercate de viata

Share This
Taguri

Este cumplit sa suferi un accident si sa ramai infirm pe viata! Evident ca nu vreau sa te sperii fiindca asta se poate intampla tuturor. Calatorim mult, masinile ruleaza cu viteze amenintatoare, uneori conducatorii auto incalca regulile din criza de timp (asa se scuza ei), iar consecintele sunt grave.
Umblam cu viata si integritatea corporala in maini, iar fragilitatea lor este dureros de reala. Un accident si in loc sa fim ajutor si sprijin pentru familie devenim o povara. De ce o povara? Fiindca nu vom mai putea lucra si aduce banii in casa, din cauza ca si cel care ne va ingriji nu va putea munci, ii condamnam pe cei care-I iubim la foame si la saracie. In acele moment iti blestemi existenta. Pe de o parte este suferinta ta fizica, pe cealalta neputinta de a ajuta falmilia si constientizarea ca din cauza ta sufera toti.
Ar putea fi prevenita acesta situatie dramatica? Cu Ovb Romania asigurari de viata in mod sigur. Vireaza lunar o suma generoasa, iar in caz de necaz cei dragi nu vor fi lasati de izbeliste!
Sigur ca nimanui nu-i face placere sa vorbeasca despre sfarsitul sau. Ne place sa credem, sa ne mintim ca noi si cei dragi suntem nemuritori, dar nu este asa! Gandeste-te permanent la sotie si la copii si fa-ti asigurare de viata!
Este o dovada de mare iubire, de prevedere, intelepciune, de tot ceea ce este bun, uman vorbind, sa nu lasi cheltuielile de inmormantare pe umerii apartinatorilor si sa le lasi niste bani din care sa supravietutiasca. Sunt printre oamenii care au asigurare de viata facuta prin ovb Romania de cand am avut un imprumut urias la banca si m-am gandit ca nu ar fi onest sa-mi las urmasii datori toata viata.

Cum m-a convins Ovb?
-Prin primele de asigurare oferite clientilor in caz de accident sau de deces. Am vorbit cu multi si s-au declarat mai mult decat satisfacuti de despagubirile luate.
-Experinta in domeniu. Faptul ca rezista mult pe o piata puternica si bine reprezentata le demonstreaza valoarea.
-Disponibilitatea consilierilor si buna pregatire profesionala a acestora.
-Partenerii puternici, cu renume in lumea bancara si medicala
-Extinderea permanenta. Sunt vizate noi state ale Europei in afara celor 14 in care are filiale si numarul agentilor de asigurari este in crestere.
Nu suntem imuni la accidente si la maladii grave care ne pot afecta total sau partial capacitatea de munca. Ne doare sa ne gandim la asta, dar mai bine sa ne punem la adapost si sa nu avem nevoie (fondul se capitalizeaza si tot vom beneficia de el si daca suntem sanatosi), decat ireparabilul sa se intample si sa ne impovaram familia. Le multumesc celor de la Ovb asigurari de viata Romania ca au avut argument sa ma convinga sa fac ceea ce trebuie si ca se ocupa de lucruri importante pentru noi!
Sper ca in 2018 educatia romanilor fata de politele de asigurare de viata sa atinga un nivel multumitor, fiindca in acest moment se incheie prea putine asigurari. Daca se ofera cineva sa usureze o povara posibila, de ce sa refuzam?

Despre autor

-

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada