Publicat: Dum, Sep 11th, 2016

O nouă modă printre bărbați

nicusor-stanciu

Printre fotbaliști începe să fie o nouă modă. Dupa ce Leo Messi și Neymar s-au făcu blonzi, tot mai mulți fotbaliști încep să se vopsească blond. Moda a început să prindă și printre fotbaliști români. Ultimul care a intrat în cursa pentru blond este Nicușor Stanciu. Fotbalistul proaspăt transferat la Anderlecht a decis să se vopsească blond precum Leo Messi si Neymar.

Decarul echipei naționale a fost dat de gol pe Instagram de către iubita lui.

Nu mult va fi până când vom vedea pe stradă cât mai mulți bărbați vopsiți blond. Blondul la bărbați va fi o nouă modă, un nou trend.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada