Publicat: mar, Sep 6th, 2016

Noua colecție de modă Balenciaga- toamnă/iarnă 2016


de

Pentru noua colecție de modă Balenciaga toamnă – iarnă 2016, Cristóbal Balenciaga s-a inspirat din garderoba gardienilor contemporali, combinată cu nuanțe realiste.

Balenciaga este o casă de modă fondată de Cristóbal Balenciaga, un spaniol din Țara Bascilor, Spania. Are reputație de creator de modă care nu face compromisuri, iar Christian Dior a spus că este un „maestru al tuturor”. Casa Balenciaga este deținută de multinaționala din Franța, PPR.

Balenciaga moda

 colecție de modă Baleciaga toamnă - iarnă 2016

colecție de modă Baleciaga toamnă – iarnă 2016

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada