Publicat: Dum, Mai 17th, 2015

Noua colecție de modă Antonio Marras

Antonio Marras s-a născut în Italia, în anul 1961. A făcut primul pas în modă în 1987, fără nicio pregătire de specialitate. S-a impus în lumea modei internaționale prin creațiile sale originale și stilul său personal, inspirat din cultura din Sardinia, din materiale simple și tradiționale.

Antonio Marras

„Muza în acest sezon este Carol Rama, o artistă extraordinară. Este o artistă italiană. A colaborat îndeaproape cu Andy Warhol. Îmi plac mult lucrările ei. Am avut șansa de a o cunoaște acum 8 ani și am decis să colaborăm împreună la o expoziție specială. Iar acum am decis să îi dedic colecția lui Carol, fiindcă ea imi este ca o mamă, o soră, o iubită. Am furat diverse elemente din lucrările ei și am încercat să le recreez într-un cadru special, cu un colaj din piese diferite, așa ca florile. Ea a creat trandafirul special pentru mine și centurile strânse”, așa își începe designerul discursul despre noua sa colecție.

Antonio Marras1

Antonio Marras a crescut printre materialele și textilele din magazinul tatălui său. Antonio a dezvoltat o pasiune și o sensibilitate pentru textile și a reușit să convingă un businessman să îi ofere în grijă crearea unei colecții. Antonio Marras și-a lansat prima colecție în 1996. Colecțiile lui sunt narative. Jocul contrastelor au rol în noua colecție Antonio Marras, broderii și franjuri se întașnesc des la colecțiile lui, tivuri vizibile, nefinisate.

Antonio Marras2

Ideile din spatele colecției sunt extrem de importante, sunt lucrările lui Carol, pe care a pus-o și la final. Din 2003 este directorul casei de modă Kenzo. „Am încercat să recreez același spirit, dar într-un mod diferet de Carol. Am pus diverse elemente stranii, precum curelele, pantofii, poșetele, și, de asemenea, bijuterii extraordinare”, completa designerul despre noua lui colecție.

Antonio Marras3

Decorul este foarte important pentru Antonio Marras, deoarce acesta este un mare iubitor de artă, adoră cinematograful, teatrul, pentru el, prezentarea de modă este un moment în care pune laolaltă diverse combinații.

Din noua sa colecție, Antonio vrea să prezinte o femeie puternică, extrem de specială, o femeie autoritară.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada