Publicat: mie, Apr 15th, 2015

Moment nebun la festivalul Coachella, Madonna îl sărută pe Drake

Cel mai nebunesc moment de la festivalul Coachella a fost oferit de Madonna și Drake. La finalul showului oferit de cei doi, Madonna l-a sărutat cu foc pe Drake. Momentul „sărutului” a provocat multă agitație în mediul online, presă, spectatori, dar un subiect pe seama căruia se poate scrie foarte mult.


Din filmuleț reiese ca Drake nu prea a fost satisfăcut de sărutul oferit de Madonna, strânbându-se după sărutul oferit de artistă.

Drake a desmințit aceste acuzații, pe contul lui de Instagram a postat o poza (vezi poza de mai jos cu mesajul lui Drake) cu momentul fierbinte și a ținut să îi mulțumească Madonnei pentru sărutul oferit.

Madonna & Drake

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada