Publicat: joi, Mar 17th, 2016

Moda telefoanelor

Telefonul mobil este un accesoriu foarte important și la modă pentru doamnele și domnii din ziua de astăzi. Printre cele mai importante mărci de smartphone-uri, cele mai căutate sunt Samsung (Galaxy S, Samsung Galaxy S7) și iPhone (iPhone 6s, iPhone 6 Plus), ce sunt în concurență directă, cu un plus al vânzărilor pentru iPhone.

S7

Nu vreau să facem comparații între cele două produse, doar să facem o mică caracterizare noului Samsung Galaxy S7. Cele două companii se laudă mereu cu cel mai grozav smartphone, atât iPhone cât și Samsung vor să ne dea de înțeles ca ele oferă cele mai complexe telefoane. Dar realitatea este alta, dacă ar fi să fac o comparație, as compara iPhone și Samsung Galaxy cu Messi și Cristiano Ronaldo. Unul exceleaza la un capitol, altul excelează la altceva. Amândouă sunt telefoane foarte bune, dar nu cred că unul este mai bun ca altul, le consider egale.

Acum a venit rândul să prezentăm Samsung Galaxy S7.

Prețul lui Samsung Galaxy S7 Edge pleacă de la 3400 lei și ajunge până la 4250 lei.

Caracteristici tehnice Samsung Galaxy S7  Edge

specificatii tehnice Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung S7

Bannerul de mai jos te trimite către Samsung Galaxy S7 Edge.

 

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada