Mihaela Rădulescu, pe covorul roșu alături de Felix

Mihaela Rădulescu și Felix

Mihaela Rădulescu și Felix

Răduleasca, o nouă apariție la brațul parașutistului Felix | FOTO

Parașutistul Felix Baumgartner apare tot mai des la brațul Mihaelei Rădulescu la evenimentele mondene. Ultimul eveniment la care au fost văzuți împreună a fost Munchen.

Cei doi au îmbrăcați foarte bine. Felix a purtat o geacă de piele și bocanci, o ținută stilul rocker, iar Mihaela a avut o pereche de pantaloni de piele și toc. Pe deasupra, Mihaela Rădulescu și-a pus o vestă de blană care îi venea de minune.

Ce părere aveți? S-au asortat corespunzător cei doi?

Noi credem ca da.

Foto: Hepta.

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada