Publicat: vin, Mai 8th, 2015

Machiajul ochilor

Se alege, după caz, o nuanță deschisă mată pentru a se sublinia arcada și implicit sprânceana. Pentru o finisare perfectă, se mai poate peria ușor sprânceana cu peria de la fixator.  

machiaj ochi

Pe pleoapa superiaoară se trasează cât mai aproape de gene o dungă cu un creion negru, foarte bine ascuțit, care se estonpează cu pensula oblică. Umbrele la ochi (nuanța închisă) se aplică pe conturul natural creat anterior de blush pe pleoapa mobilă. Se folosește tabachera anatomică, pentru a se combina culorile până la nuanța dorită.

Truc. Trecerile între culori, umbre, trebuie foarte bine estompate, pentru a nu se crea diferențe.

 

Articole asemănătoare: Machiajul buzelor, Machiajul fondului de ten.

 

Despre autor

- Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, modă are de a face cu idei, modul în care trăim, ceea ce se întâmplă.

Comentezi? pe DespreModă.ro

XHTML: Puteți folosi aceste tag-uri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Facebook “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Nu poți avea niciodată prea multă grijă atunci când îți alegi pantofii. Prea multe femei consideră că nu sunt importanți, dar adevarata eleganță a unei femei se masoară după ce poartă în picioare.” Christian Dior “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada “Ținuta este ceea ce prezinți lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada